Moda

Na ove natikače 'pala' je čak i Severina...

Pjevačica je već krenula na godišnji, a na njezinom klasičnom ljetnom outfitu odmah smo primijetili - natikače!

Naša popularna pjevačica Severina među prvima je krenula na zasluženi godišnji odmor, a već nas nekoliko dana izaziva svojim fotkama s obiteljskog ljetovanja na Malom Lošinju. Na posljednjoj fotografiji u nizu, Severina je pozirala sa svojim 6-godišnjim sinčićem Aleksandrom, a osim super fora ljetnog outfita na Severini smo odmah primijetili jedan modni detalj - natikače!

 | Autor: Instagram @severina Instagram @severina Što kažeš na Severinin ljetni look?

Ni Severina očito nije mogla odoljeti mega trendi Adidasovim prugastim natikačama koje je iskombinirala uz lepršavu bijelu mini suknju te prugastu crveno-bijelu košulju. Kao prava trendi cura, Seve je sve svoje ljetne potrepštine potrpala u veliku pletenu torbu te nam heštegovima ispod fotografije dala do znanja kako je crveno-bijeli "navijački" outfit odabrala u čast naših Vatrenih. 

 | Autor: miss7 miss7 adidas Originals Adilette natikače, 269 kuna

Adidasove natikače ove su godine postale hit komad koji viđamo na apsolutno svim modnim blogericama, trendsetericama i zvijezdama, a super stvar je što ih možemo nabaviti i u našim trgovinama i to po cijeni od 269 kuna! Severina se nedavno na svom Instagram profilu pohvalila i fotkom u badiću koja je otkrila top formu 46-godišnje pjevačice.

 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Što je da je, ova žena iz godine u godinu izgleda sve bolje i bolje...

Photo: Instagram

Komentari 0