Moda
1/8

Mustre s porukama osvajaju svijet

Tri prijateljice, Romana Jelinčić, Marijana Prgomet i Ivana Pamuković, prave su dalmatinske mustre, kako kažu za sebe. Stoga nimalo nisu dvojile kako će nazvati svoj originalni brend majica s porukama. Upravo su završile novu kolekciju “Black” koju za početak predstavljaju sa sedam maštovitih motiva.

Nakon ljetne te zimske kolekcije “Soft&Warm” u novoj kolekciji uvele su lađa-izrez te print bijelom bojom u kombinaciji sa zlatnom i srebrnom folijom koja se ručno dorađuje.

 | Autor: Marinkovic Weddings Marinkovic Weddings

O Mustri su prije godinu i pol imale tek ideju. A u tri mjeseca pokrenule su vlastitu proizvodnju, od ideja i skica za printeve do krojeva majica i odabira visokokvalitetnih prirodnih materijala. Potpuno je hrvatski proizvod na što su iznimno ponosne.

 | Autor: Marinkovic Weddings Marinkovic Weddings

''Mustra je iz gušta i ljubavi postala (ne)ozbiljan dizajnerski proizvod kojem smo se posvetile potpuno i to nam se vraća na najljepši mogući način'', kažu.

S više od 23.000 obožavatelja na Facebooku, u trenu su osvojile srca brojnih trendseterica, ali i muškog dijela publike. Tko bi odolio zabavnim porukama kojima i sebi i drugima možete podignuti raspoloženje, a možda i ponešto nekom otkriti.

 | Autor: Marinkovic Weddings Marinkovic Weddings

''Imamo više od 80 motiva koji su dostupni na ženskim i muškim majicama. Ideje nam padaju na pamet svakodnevno i sve ih stavljamo na papir. Nama je bitno da se ljudi u istima prepoznaju. Fora je kad se dogodi da ideja za Mustru koja je u originalu osmišljena za dečke, poput Marijanine ‘Pere prljave misli’, postane predmet žudnje naših - cura.

 | Autor: Marinkovic Weddings Marinkovic Weddings

Često nas pitaju otkud nam fotografije. Krava # Brigemese je čistokrvna Slovenka s Bleda, koza Pruja ‘Pomalo’ majka je četvero kozlića i živi na imanju Marijanine babe, a komadić ceste s ‘Will you get lost with me?’ Romana nam je donijela kao suvenir s irskih pašnjaka. Na neočekivanim mjestima momenti postaju priče i krademo ih svitu. Doza humora i dvosmislenosti (‘Biži Ća’, ‘I remember the luk in your eyes’, ), romantike (‘Fališ mi more’) i najčešće šale na svoj račun (‘Više sam bila u kazni nego igdi ’), svaka od majica priča svoju priču'', pojašnjavaju Mustre.

 | Autor: Marinkovic Weddings Marinkovic Weddings

I ne nose se samo po Hrvatskoj i regiji nego i šire. Od Azije, Afrike, Sjeverne i Južne Amerike te Europe pa sve do Australije.

 | Autor: Marinkovic Weddings Marinkovic Weddings

Zapravo nas nose na svim kontinentima osim na Antarktici. Pingvinima još nismo ništa uspjele prodati. Ali radimo na tome, kao i na novim motivima jer, još je toliko neispričanih priča. A jednu od njih svakako potražite kod Mustre'', zaključile su cure.

U galeriji pogledaj više fotografija...

Photo: Marinkovic Weddings

Komentari 0