Moda

Must have komade svake tople sezone prolaznica je povezala u savršen ljetni styling. Lajkamo!

  • Već neko vrijeme brojni modni stručnjaci pozivaju na prestanak slijepog praćenja aktualnih (i vrlo prolaznih) modnih trendova i okretanje ka izgradnji vlastitog stila koji će se bazirati na kvalitetnoj odjeći i bezvremenskim siluetama
  • U tom su nam kontekstu uvijek dobrodošle lekcije o istima i podsjetnici na komade u koje uvijek vrijedi investirati, budući da će u našim garderobama živjeti još dugi niz godina
  • Nekoliko takvih komada snimili smo na zagrebačkoj špici, a u moru ljetnih stylinga pažnju nam je privukla prolaznica koja je vrlo vješto iskombinirala nekoliko šarmantih modnih evergreena

Već i ptice na grani znaju da se, kako živa na termometru raste, sve više okrećemo svijetlim nijansama i laganim prozračnim materijalima poput lana, svile i pamuka, a da nam je ljeto sve bliže i da se sada već opasno prišuljalo iza ugla, najbolje pokazuju modne kombinacije s gradskih ulica.

Ima tome već neko vrijeme da su brojni modni stručnjaci sa svih strana svijeta počeli pozivati na prestanak slijepog praćenja aktualnih (i vrlo prolaznih) modnih trendova i okretanje ka izgradnji vlastitog stila koji će se bazirati na kvalitetnoj odjeći i bezvremenskim siluetama, a u tom su nam kontekstu uvijek dobrodošle lekcije o istima i podsjetnici na komade u koje uvijek vrijedi investirati, budući da će u našim garderobama živjeti još dugi niz godina. 

Možda vas zanima Saten, kožu i bisere ova je dama sa špice spojila u beskrajno šarmantnu kombinaciju Rubrika Moda Moda

Ne samo jedan, već nekoliko takvih komada snimili smo i na najzanimljivijoj modnoj pisti proteklog vikenda - zagrebačkoj špici, a u moru ljetnih stylinga pažnju nam je privukla prolaznica koja je vrlo vješto iskombinirala nekoliko šarmantih modnih evergreena.

 | Autor: Pixsell/Emica Elveđi Pixsell/Emica Elveđi

Prvi komad koji nam je upao u oko je duga bijela lanena haljina opuštene siluete, ukrašena tek elegantnim zlatnim gumbićima, iliti komad koji je u (pro)ljetnim mjesecima savršen za gotovo svaku prigodu i kao takav jedan od istinskih temeljnih komada u svakoj garderobi. Komad je to koji će jednako fantastično izgledati u kombinaciji s ravnim kožnim sandalama ili natikačama prilikom odlaska na plažu, s elegantnim sandalama i statement nakitom za kakvu posebniju prigodu ili pak sa špagericama s platformom, još jednim ljetnim klasikom koji nam je jedan od najdražih modela obuće u toplim mjesecima, a kojeg je odabrala i dama sa špice.

Model u kremastim i pastelno plavim nijansama s bijelim vrpcama koje se vežu oko gležnja odlično je povezao bijelu haljinu s nježno plavom tote torbom i laganom traper jaknom, još jednim komadom koji je svojom popularnošću kroz posljednjih nekoliko desetljeća puno više zaslužio status klasika nego modnog trenda i kojeg, također zbog njegove izrazite versatilnosti, uvijek smatramo izvrsnom investicijom. 

 | Autor: Pixsell/Emica Elveđi Pixsell/Emica Elveđi

Budući da je dama sa špice čak i modne dodatke poput ženstvenih sunčanih naočala sa zlatnim okvirima, sata i nakita uskladila s ostatkom stylinga te je čak i maskicu za iPhone odabrala u baby plavoj nijansi, osim što je njezina kombinacija podsjetnik na must have komade u svakoj garderobi, ona je i podsjetnik na to koliko su detalji važni u cijeloj priči, ali i onu da je ponekad manje uistinu više. Ovdje baš ništa ne bismo ni dodali, ni oduzeli. Lajkamo, i to jako! 

Možda vas zanima Styling koji obara s nogu nasmijana je dama složila oko vječitog modela suknje Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Emica Elveđi

Komentari 0