Moda
1/8

Must-have komad: Mala bijela haljina zamijenila je crnu

Coco Chanel je tvrdila da svaka žena koja drži do sebe, u ormaru mora imati crnu haljinu i sigurni smo da je skoro svaka i ima. Ali ono što je ove sezone apsolutni hit jest bijela haljina...

Praktična crna haljina lako se kombinira i idealna je za sve prilike bez obzira na stil ili godine. Međutim ove sezone, kao i prošle, ton haljine je krenuo u totalno suprotnom smijeru. Topli proljetni ljetni dani postali su potpuno nezamislivi bez obične bijele haljine.

 | Autor: Mango PR: Haljina 125 kn, pončo 129 kn Mango PR: Haljina 125 kn, pončo 129 kn

Ako niste toliko hrabri, dolaze u obzir i jednobojni komadi u ovoj boji. Trend je nametnut od gotovo svih dizajnera pa su tako bijele haljine u velikom broju i različitih modela i dužina prošetale modnom pistom i postale potpuno nezaobilazne za tople dane.

 | Autor: asos asos

Bijela haljina izvrsno ide uz preplanuli ten, uz šešir i cipele pune pete za popodnevne šetnje ili uz vrtoglavo visoke potpetice i izražajan nakit za večernje izlaske. Ona se također može dobro kombinirati i uz platnene patike ili vesele balerinke.

 | Autor: Zara Zara

Igranjem s modnim dodacima bijelu haljinu, baš kao i crnu, možete nositi u svom stilu, ali jedno je sigurno, ovo ljeto će proći u znaku upravo ove boje.

U galeriji smo odabrali najljepše bijele haljine iz naših i online trgovina

Photo: arhiva

Komentari 0