Moda 21. prosinca 2012.

Muški kaputi - najvažniji dio zimskog outfita

Jurica Galoić/PIXSELL,PR.
1/11

Kaputi i jakne najvažniji su dio muškog outfita u ovim hladnim zimskim danima. Ono što se traži jest vječni spoj elegancije, kvalitete i prije svega praktičnosti u idealnom komadu koji istovremeno prati nove trendove ove sezone.

Muška moda prepoznatljiva je po svojim tamnim, neutralnim bojama. Kaputi sivih tonova i crne boje klasičan su izbor koji paše na sve. Prigodni su posebno za svečanije ili ozbiljnije prilike te su idealan izbor u svima situacijama u kojima želite impresionirati dobrim stilom. Kao jednako stylish odabir, tu je i vječna kožna jakna, koja se ove sezone nametnula u svijetlo-smeđim nijansama. Preporučamo vam da izaberete elegantan ravan kroj, koji ćete kombinirati s vječnim traperom i smeđim zimskim dodacima.

 | Autor: Jurica Galoić/PIXSELL,PR Jurica Galoić/PIXSELL,PR Za one koji ipak preferiraju ležernije kombinacije, tu su klasični tamni kaputi s kapuljačom. Svojim jednostavnim, opuštenim dizajnom dobro se uklapaju u svakodnevne kombinacije. Ukoliko volite manje upečatljivi styling, ovakav model savršen je izbor za vas.

Sportski tipovi prije će se odlučiti za jaknu nego za kapute. Tople, praktične i obavezno s kapuljačom, ove sezone nametnule su se u pretežito sivim tonovima. Također, jako su popularni karirani uzorci koji nas podsjećaju na stil “dečka iz susjedstva”. Ukoliko ste među hrabrijima koji se vole boriti protiv zimskog sivila veselim tonovima, preporučamo jakne u žarkim bojama. Ove sezone poseban je hit kobalt-plava, no bilo koji topli tonovi dobro će doći kao odmor za oči i za dušu.

 | Autor: Jurica Galoić/PIXSELL,PR Jurica Galoić/PIXSELL,PR Imajte na umu kako kaput ili jakna u ovom hladnom razdoblju čine većinu vašeg outfita. Uz sam styling, vrlo je bitna i praktičnost modela, stoga vam preporučamo da pomno odaberete vaš idealan komad.

U galeriji možete pogledati ponudu muških kaputa i jakni u našim dućanima...

Komentari 0