Moda 15. listopada 2012.

Muškarac u crnoj ili šarenoj kombinaciji?

Pixsell.
1/10

Ovaj vikend završio je Dove Fashion.hr na koji su pohrlili brojni ljubitelji hrvatske mode. Muškarci su, nažalost, ostali uskraćeni jer su muške kolekcije sačinjavale tek maleni dio revija.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Ove sezone hrvatski dizajneri su se okrenuli ženama, a muške kolekcije su izostale s modne piste. Izostanak Ivice Klarića itekako se osjetio, a brend Link by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš za sezonu proljeće/ljeto predstavili su isključivo ženske komade. Da nije bilo stranih gostiju, muška moda bi se svela na pokoju torbicu brenda Hera by Robert Sever. To svakako nije dovoljno!

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell S jedne strane vidjeli smo šarene kolekcije koje pršte hrabrim bojama, a s druge svečana i sjajna muška odijela i košulje. Naglasak je stavljen na večernji i poslovni asortiman, dok su casual komadi, koje naši muškarci pretežito nose, skoro pa izostavljeni.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Gost s Beograd Fashion Weeka, dizajner Bata Spasojević, odlučio je igrati na sigurno te je odabrao crnu boju. No, zato su njegove hlače i košulje sve samo ne klasičan muški komad.

Njegov kolega iz Slovenije Zoran Garevski ponudio je dvije oprečne boje – plavu i crnu te predstavio pomalo neobične i nesvakidašnje komade. Tim receptom su se vodili i Young@Squat.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Jedini muški komadi iz hrvatske produkcije su Hera torbe dizajnirane od strane poznatog kreatora Roberta Severa. Izvrsni komadi koji prate dnevni ritam modernog i modno osviještenog muškarca predstavljali su osvježenje na pistama Dove Fashion.hr-a.

U galeriji detaljnije pogledajte muške kolekcije...

Komentari 0