Moda

Muška elegancija: ovo su najbolji modni komadi koji se nose ove sezone

  • Iako smo uglavnom orijentirani na ženske modne komade, nije fer zanemariti naše muškarce
  • Naime, iako mnogo suptilnija, muška moda također poprima blagdansko ruho i to u vidu elegantnih i profinjenih materijala koji su popraćeni prigodnim krojevima
  • Potaknuti time, zavirili smo u aktualnu ponudu brenda koji nas je oduševio

Radi se brendu C&A koji je aktualnu mušku kolekciju upotpunio sjajnim festive komadima. Ipak, otmjena odijela uvijek nam nekako najviše privlače pažnju, a ovog puta zadržali smo se na bezvremenskoj klasici s kojom je teško pogriješiti. Ultimativna blagdanska kombinacija za muškarce sačinjena je od strogo krojenog odijela u crnoj boji, bijele košulje i crne baršunaste leptir mašne koja će kombinaciji podariti dozu glamura. Dakako, kao pečat kombinacije, tu je zanimljiv sivi kaput koji osim u elegantnim izdanjima, savršeno pristaje i dnevnim kombinacijama.

Kod muškaraca nema puno opcija s detaljima kao što je to slučaj sa ženama, ali upravo iz tog razloga odabir mašne bit će pun pogodak i mali odmak od kravate koja je češći odabir. Ova kombinacija pomalo nas podsjeća na velikane filmske industrije koji su u najsuptilnijim stylinzima, najviše zablistali. 

 | Autor:

Ipak, za sve one koji vole izaći iz zone komfora, C&A je pripremio jedan poseban model sakoa u tamnozelenoj boji. Ovaj baršunasti sako sjajno se kombinira s klasičnim crnim hlačama jer i sam ima crne detalje na kragni, a ujedno je i zanimljiv modni twist koji donosi prepoznatljivu blagdansku estetiku. Također, može se upariti i s istim hlačama. Što se tiče detalja, mašna se i u ovom slučaju pokazuje kao pravi odabir, no niti kravata neće biti pogrešan. Osim crne boje, primjerice crvena kravata isto će se odlično uklopiti i dodatno naglasiti zanimljivost ove kombinacije. 

S druge strane, kada je riječ o nešto opuštenijim varijantama, glasamo za casual komade koji se mogu nadograditi s glamuroznijim detaljima. C&A ima fora model bomber jakne s dodacima blago svjetlucavih niti. Ovaj model idealno pristaje kombinacijama koje uključuju tople dolčevite ili pulovere, traperice ili pak poslovne hlače. Isto tako, moguće je „uloviti“ i komplet hlača koje su dizajnirane u stilu trenirke, ali su također prožete nitima koje svemu daju blagdanski štih. 

U nastavku smo izdvojili neke od najljepših muških komada iz aktualne C&A ponude, a cjelokupni asortiman nalazi se na linku!
 

 

Photo: C&A

Komentari 0