Moda Miss7 bira 104 prikaza 18. studenoga 2013.

Mucca torbe - kožne torbe za svaku priliku

Privatno.
1/7

Mucca torbe oduševljavaju svojim razigranim bojama i modelima koje mogu nositi i žene i muškarci. Elegantne torbe možete kombinirati jednako za dnevne i večernje stylinge. Svoju Mucca torbu potražite na drugom Budi.IN Sajmu kreativnih detalja u zagrebačkom Centru Kaptol 7. i 8. prosinca.

 | Autor: Privatno Privatno

Iza Mucce stoji dvojac Irena Mišić i Goran Fileš iz Preloga koji voli jedno drugo baš kao i svoj brend. Irena je po zanimanju upravni pravnik, a Goran ekonomist. Oboje su vrlo zaposleni i predani svojem radu. Samo ime Mucca je u njihovoj obitelji već duži niz godina tj. punih osam i članove obitelji zovu upravo tako. Bilo je sasvim prirodno da i novog člana svoje obitelji nazovu upravo tako - Mucca.

 | Autor: Privatno Privatno

''Mucca je oživjela krajem 2012.g., a njen službeni začetak krenuo je s veljačom 2013.g. Iz čiste pomahnitale ženske potrebe za nekom  jednostavnom kožnom torbom koja je trebala sad i odmah krenuli smo u izradu Mucce. Rezultat je vidljiv'', objašnjava dvojac Irena i Goran.

Glavni materijal za izradu Mucca torbi  je prirodna koža. Naravno, tu su još i vrhunske metalne zakovice, posebno dizajnirani privjesak, a inspiracija pronalaze svuda oko sebe. Cijena Mucca pismo torbe je 549,00 kn, a velike Mucca tote torbe je 1.199.00kn.

 | Autor: Privatno Privatno

''Od samog početka djelovanja pristup brendu i našim dragim kupcima ozbiljno je definiran. Predanost, naporan rad, želja za ljepotom i kvalitetom torbi naš je  svakodnevni pokretač i generator snage. Vezano za naš brend moramo naglasiti da su sve serije Mucca torbi vrhunske kvalitete, limitiranih serija, jedinstvene i ručno šivane, a pokazalo se da ih muškarci obožavaju istom jačinom kao i žene. Kreirali smo unisex modele koje ćemo ih i dalje razvijati u tom smjeru. Stvorili smo brend koji zadovoljava potrebe obiju strana'', pojašnjavaju Irena i Goran.

 | Autor: Privatno Privatno

Muccom prevladavaju ravne i čiste linije, a sama kolekcija zrači jednostavnošću i profinjenošću. Zapravo, radi se o komadu koji odolijeva zubu vremena. Svakom komadu Mucce pristupa se s posebnom pažnjom te se usavršavaju i do najsitnijeg detalja. 

Sve ostale izlagače provjerite ovdje.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Komentari 0