Moda

Mračna romantika Jelene Veljače

Jelena Veljača se u srijedu 15. travnja pojavila na reviji sestara Boudoir održanoj u Hrvatskom institutu za povijest u romantičnom izdanju.

Iako je Jelena često sklona minimalizmu ovaj put se odlučila na nježniju modnu varijantu. Odabrala je dugačku haljinu do poda s efektnim poludugim prozirnim rukavima. Kreacija je bila iznimno romantična ponajviše zbog materijala od kojeg je sačinjena. Riječ je naravno o  čipki koja će ovo ljeto izgleda doživjeti sve moguće varijacije. Iako se činilo da će samo bijela čipka u vidu kratkih boho haljinica biti apsolutni hit i tamna čipka će doživjeti procvat.

 | Autor: Anto Magzan/ PIXSELL Anto Magzan/ PIXSELL

Ono što također pridonosi elementu romantike su cvjetni uzorak kojim je prošarana haljina i pasica oko struka koja je dodatno naglasila Jeleninu vitku figuru. U skladu s haljinom išle su šarmantne zlatne kovrče i make up  u vidu istaknutih očiju i blagog ruža, a točka na i bio je crni lak na noktima koji dodatno naglasio mračnu eleganciju kojom je odisala cijela kombinacija.

 | Autor: Anto Magzan/ PIXSELL Anto Magzan/ PIXSELL

Jelena je hrabro izabrala crnu čipku nasuprot očekivane bijele i to joj je odista pošlo za rukom. Njena mračna romantika osvojila nas je. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: Anto Magzan/ PIXSELL

Komentari 0