Moda

Možeš li vjerovati da su nam ovi trendovi nekad bili fora?!

Osjetit ćeš nalet srama i od same pomisli na činjenicu da si jednom ove trendove uopće htjela nositi

Nekih se trendova rado prisjećamo i rado ih iznova nosimo. Primjerice, zvonolikih hlača i cipela u špic. A od drugih nam se vrti u glavi i osjećamo blagi osjećaj srama od činjenice da smo ovo ikada uopće pomislili nositi.

Onaj niski struk na hlačama zbog kojeg si svaki put kad si sjela baš SVIMA iza sebe pokazala donje rublje. Von Dutch šilterice. Plišane Juicy Couture trenirke koje su visile na svim štandovima na placu... Da, možeš li vjerovati da smo prije 10 godina mislile da je ovo fora?! Ajoj...

Hulahopke boje kože

I to pogotovo one sjajne, polušljokaste, koje se vide iz svemira. 

OVE sunčane naočale

Sigurno si kad-tad imala ovaj model naočala s kojima izgledaš kao da u slobodno vrijeme zavaruješ metal.

 

via GIPHY

Tange koje vire ih hlača

Možeš li vjerovati da smo nekad htjele da nam tange proviruju iz traperica? Ha?

Generalno, ultranizak struk na hlačama...

Da. Ovo se nosilo. Ultranizak struk hlača u kojima nismo mogle normalno sjesti. I bile su nam ultra fora! Koliko bi ti danas netko trebao platiti da ih odjeneš u javnost?

Ultra mali i uski prsluci

Sigurno se sjećaš ovih malih prsluka koje smo nosile preko majica. Zašto je ovo ikad bilo fora? Zašto smo mislile da nam ovo dobro stoji? 

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Von Dutch

Brend koji je uz Juicy Couture vladao ranim 2000-ima. Šilterice su bile glavni hit, ali Von Dutch se nosio i na majicama i na trenirkama. Nedavno je Kylie Jenner viđena s Von Dutch kapom i SVI su poludjeli za njom...Nadamo se da je ovo ipak samo instant-hit.

 | Autor: Instagram Instagram

Glomazni remen za struk

Remen za struk je i dalje fora, ali sad ga bar znamo nositi. Prije deset godina, remen smo stavljale na SVE. I kad treba i kad ne treba.

Traper minica na cropped tajice 

Ovaj smo spoj sve kad-tad nosile u srednjoškolskim danima. Ne brini, čak je i Kim Kardashian je kriva za ovaj besmisleni trend iz ranih 2000-ih.

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Vruće hlačice

Što kraće, to bolje. Što uže, to poželjnije. Svaka od nas je "kriva" za jedne ultra kratke šorc hlače, koje su otkrivale ono što nije trebalo biti otkriveno. 

Uggsice i kratke hlače

Traper šorc i Uggsice. Trebamo li još nešto pojasniti? Poantu ovog spoja ne razumijemo, ali hvala Bogu da ga cure više aktivno ne nose. 

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Photo: Instagram

Komentari 0