Moda

Možda i najomraženija torbica na svijetu ponovno je totalni hit

Modna industrija je poznata po vraćanju upitnih trendova na koje smo skroz zaboravili, a ova je torbica upravo jedan od njih

Početak svake nove sezone nudi ti savršenu priliku da se poigraš s vlastitim stilom i modnim trendovima. Ali baš kao što modna industrija predlaže da određene trendi komade pospremimo duboko u ormar, jednako tako kažu da bismo neke trebali iskopati nazad... I vjeruj nam kad ti kažemo da ti se neće baš tako jako svidjeti.

Modna industrija poznata je po svojim upitnim modnim trendovima i često nam ih prezentiraju kao novu najbolju stvar. Samo se sjeti onih velikih gumica za kosu kakve nas je sve mama tjerala da nosimo - i sad se ponovno nose. E, pa ista stvar se dogodila i sa torbicama oko struka! Drage dame, službeno su IN!
Dakako, za ovaj nekad omraženi model (koji je kod nas za mušku varijantu dobio i prilično pogrdno ime) vrijedi kao i za sve drugo - tko voli nek izvoli, a evo kako je nose neke slavne cure poput glumice Olivije Culpo ili fashionistice koje su posjetile posljednji pariški tjedan mode. Naravno, uz dizajnerske poput Gucci ili Chanel modela, i high street brendovi kao što su H&M ili Zara imaju svoje.  

 

Objavu dijeli Olivia Culpo (@oliviaculpo)

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Gucci  | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Chanel

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Miu Miu

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Supreme  | Autor: ZARA, 199,90 kn

 | Autor: H&M Studio, oko 740 kn

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0