Moda

Monokromatska kombinacija koju volimo, želimo, obožavamo!

Nude na nude na nude. DA! To je kombinacija koja će obilježiti 2018. godinu i najbolje od svega - uvijek izgleda super luksuzno!

Monokromatski trend apsolutno nam je uvijek zanimljiv. Prije svega, iz nekog razloga izgleda super luksuzno i moćno. Ali i totalno fashion-forward i moderno. Ovih smo dana na društvenim mrežama primijetili posebno veliku popularnost jedne monokromatske kombinacije - bež na bež (ili kako ga mi volimo zvati: nude na nude!). Zašto nam se sviđa? Zato što izgleda kao milijun dolara, doslovno. I zato što ova neutralna nijansa stoji apsolutno svakom tonu i nijansi ženske kože!

 | Autor: miss7 miss7 H&M pulover, Bershka majica (100 kuna), H&M pulover-haljina

Za savršenu nude monokromatsku kombinaciju dovoljna su ti dva komada u istoj nijansi. Nama se najviše sviđa varijanta duže suknje i pulovera pa smo pronašli genijalne komade kojima u dva poteza možeš postići upravo takav look! Čak će i obična bež majica izgledi super luksuzno u kombinaciji s nude suknjom ili hlačama, ako si više taj tip djevojke.

 | Autor: miss7 miss7 Zara asimetrična suknja (149 kuna) ili H&M pencil model?

Još jedna monokromatska kombinacija koja nam se jako sviđa je haljina stilizirana s cipelama u istoj boji! Ne mora to biti neka super luda haljina niti je trebaš kombinirati s ekstravagantnim cipelama. Pronašli smo dva super jednostavna high-street modela koji će izgledati odlično u kombinaciji s gležnjačama, ali i sandalama - što ih čini savršenim komadom za cijelu godinu!

 | Autor: miss7 miss7 Zara haljina (229 kuna) ili H&M-ov svileni model?

Trenutno u high-street ponudi ima jako puno nude cipela i čizama, a nama se apsolutno SVE sviđaju zato što ih njihova boja čini puno luksuznijima nego što ustvari i jesu. Pa nije nikakva novost ni otkriće kako nude cipele čine outfit skupljim, a kombinaciju elegantnijom! Sad samo zamisli da ih iskombiniraš s nude haljinom...

Možda vas zanima OVO je boja koja svaku torbu čini luksuznijom Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 H&M gležnjače, Zara sock-boots (399 kuna), Zara ravne cipele (299 kuna)

I na kraju, njegovo veličanstvo - nude kaput! Isto vrijedi i za jaknu, baloner, blejzer. Budimo realni, u zimskim mjesecima tako i tako svi prvo ugledamo kaput, a u kombinaciji s dobrim čizmicama praktički si odradila pola posla...  | Autor: miss7 miss7 Bershka kaput (450 kuna)

Photo: Instagram

Komentari 0