Moda

Mokasine ove jeseni doživljavaju pravu modnu transformaciju i neizostavan su modni dodatak sezone

Mokasine se ubrajaju u diskretno chic i elegantnu obuću, a ove jeseni doživljavaju pravu modnu transformaciju i nedvojbeno će postati središnji komad svakog ormara. U novim kolekcijama ženskih mokasina na mass-shoes.com pronaći ćete mokasine za svačiji ukus. Od klasičnih, za one koji više vole jednostavan styling, do odvažnijih modela koji će zasigurno privući pažnju. Poznati brendovi obuće kao što su Tamaris, Guess, Liu Jo i Creator pobrinuli su se da izbor bude zaista šarolik, prava paleta raznolikosti i udobnosti, koja spaja klasičnu eleganciju s mladenačkom smjelošću. To je obuća koja ove sezone stvara novu modnu priču, a u jesenske ormare unosi svježinu. Otkrijte svijet mokasina i zavirite na mass-shoes.com. Istražite različite stilove, eksperimentirajte s modnim kombinacijama i uvjerite se kako mokasine mogu upotpuniti vaš stil i ormar! 

 | Autor:

Mokasine s platformom hit su jeseni! 

Ove jeseni ističu se mokasine s platformom koje unose mladenačku energiju u modne stilove, a istovremeno i dalje zadržavaju klasičan izgled. Ove trendi cipele izvrstan su izbor za svakodnevni styling jer se mogu kombinirati uz različite stilove. Ako vam samo platforma nije dovoljna i poželite odjenuti nešto odvažnije, oduševit će vas što se u ponudi obuće u trgovinama Mass nalaze i mokasine s debelim potplatom i debelom petom. U moderne stilove unose retro štih, spajaju udobnost i ženstvenost, te su odličan izbor za razne prigode. 

 | Autor:

Svevremenske klasične mokasine 

Klasične mokasine neizostavan su jesenski komad za ljubiteljice minimalizma i sofisticiranosti, savršeno se kombiniraju uz balonere i traperice visokog struka. Njihov jednostavan, ali chic dizajn čini ih savršenim izborom za svaku priliku, od poslovnih sastanaka do večernjih druženja. Klasične mokasine savršene su za prijelazno jesensko vrijeme.  

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Lakirane mokasine za idealnu dozu elegancije 

Posebno mjesto u kolekcijama ove elegantne obuće zauzimaju lakirane mokasine koje unose dašak glamura u svakodnevni stil. Bilo da ih kombinirate uz traperice, haljinu ili suknju, ove mokasine daju profinjenost i eleganciju. Budući da su tako svestrane, ove su jeseni postale željeni komad modne obuće koji modne entuzijastice jednostavno ne smiju zaobići. 

 | Autor:

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0