Moda 46653 prikaza 11. srpnja 2017.

Moguće je da smo pronašli najljepše sandale sezone!

H&M.

"Evo, još samo ove i službeno obećavam da sam gotova s kupnjom cipela" - nije rekla ni jedna žena nikada...

Jedino što volimo više od lijepih cipela su lijepe cipele s još ljepšom cijenom. Nema nam draže nego otkriti savršeno dobar par, cjenovno prihvatljivih sandala za ljeto, u jednoj od naših omiljenih high-street trgovina. Švedski modni brend H&M ove sezone očito jako voli mašnice, volane, nabore i perlice (a tko ne voli?), jer su im svi hit modeli ukrašeni upravo ovim detaljima.

 | Autor: H&M H&M H&M Suede sandals (50 eura)

Kad smo vidjeli ove ljepotice, jednostavno smo to otkriće morali podijeliti sa tobom! Da smo trebali zamisliti savršene cipele, prilično smo sigurni da bi izgledale ovako. Pastelno roze minimalističke sandale od brušene kože same su po sebi dovoljan statement komad uz koji će baš sve što odjeneš izgledati fantastično. Ono najslađe na njima? Naravno, dekorativna mašnica s prednje strane! 

 | Autor: H&M H&M H&M Suede Sandals (50 eura)

Ako nisi fan roze boje ili ti se peta od 10 centimetara čini previsoka za svaki dan, u H&M-u smo pronašli još nekoliko sličnih modela koji bi ti se mogli svidjeti. 

 | Autor: H&M H&M H&M Sandale s perlicama (35 eura), H&M Sandale od baršuna sive i crne (30 eura), Sandale s volanima srebrne i tamno zelene (30 eura)

 

 miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Komentari 0