Moda

Modni zov divljine u novoj Zoe kolekciji - Untamed!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ovoga ljeta nosimo divljinu! – upravo je to modna poruka athleisure design branda Zoe koji predstavlja novu kolekciju visokokvalitetnih tajica - Untamed

Novi modeli tajica i sportskih grudnjaka istkani su od najboljih talijanskih materijala te obogaćeni animalnim i floralnim printevima koji podsjećaju na tople krajeve, ljetne noći i miris oceana. Kolekcija je inspirirana slobodom, ženskim instinktima i divljinom.

 

Sretna dobitnica Zoe outfita je Ana Paukovac. Čestitamo!

Pravila nagradnog natječaja

Novo - prva linija kupaćih kostima

Nakon proširenja asortimana na različite linije odjeće, kozmetiku te fitness opremu i dodatke, Zoe u kolekciji Untamed predstavlja i svoju prvu liniju kupaćih kostima. Razigrani i drugačiji dizajnom, napravljeni od visokokvalitetnih materijala te nazvani imenima Lioness, Dragonfly, Wildcat, Ocean haze i Tropical vibe koja dozivaju divljinu, Zoe linija kupaćih kostima zasigurno će biti viđena na plažama diljem svijeta. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Najdraži model influencerica u drugačijem, chic izdanju

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Apsolutni must have kolekcije su kratke tajice s decentnim leopard printom koje možeš nositi i na najtoplije dane, a koje će naglasiti tvoje atribute i istaknuti struk. Kratke tajice jedan su od najvećih svjetskih trendova, a obožavaju ih i svjetske zvijezde poput Gigi i Belle Hadid, Kim Kardashian te Hailey Bieber.

Tajice animalnog i floralnog printa koje nose kolekciju protkane su tehnologijama koje ih čine pogodnima za sve tipove aktivnosti – od šetnje do najintenzivnijih treninga.

 

Nova kolekcija na velikom presale-u!

Najoriginalnija kolekcija koja je dosad izašla iz Zoe dizajnerskog studija ekskluzivno je dostupna u Polleo Sport poslovnicama te na webu na presale akciji s popustima do 43% od 18.svibnja do 2.lipnja 2020. Cijelu ponudu možeš pogledati na linku promo.polleosport.hr/untamed.

U jedno smo sigurni, ovoga ljeta divljina vlada ormarima svih ljubiteljica sporty glam stila, a poruka je očita - Ostani zauvijek neukrotiva!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0