Moda

Modni moto blogerice: Kad si u Parizu, budi Parižanka

U "nude" nijansama i s beretkom na glavi blogerica Samantha Angelo savršeno se uklopila u pariške ulice i oduševila chic stylingom

Tijekom pariškog Tjedna mode blogerica dobivaju šansu prošetati svoje omiljene kombinacije, a neke se očito inspiriraju Francuskom. Modna blogerica Samantha Angelo na fotografiji nosi hlače modne kuće Chloe, Diorovu torbicu, retronaočale Dita, top Kitx, jaknu divne boje s poptisom Malene Birger te zanimljive cipele United Nude.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Posebnu pozornost privlače cipele koje imaju potpeticu, ali zapravo je nemaju... a mini torbica je jednostavno savršena. “Nude” tonovi definitivno još nisu izašli iz mode, a čini se kako će se nositi i na jesen i zimu. U slojevitom izdanju “nude” tonovima u kombinaciji s metalikom i šljokicama divili smo se u kolekciji Baum und Pferdgarten.

 | Autor: Wenn Wenn

Basic komade u ovakvim bojama lako ćete naći u svim high street dućanima, a uz nekoliko upečatljivih detalja poput ovih cipela s Asosa ili torbice koja će “začiniti” cijeli styling moći ćete odmah prošetati ulicama Pariza ili pistom.
 

 | Autor: arhiva arhiva  J. Crew, net-a-porter.com, 363 eura

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 349,90 kn

 | Autor: arhiva arhiva asos.com, 62 eura

 

Photo: Getty Images

Komentari 0