Moda
Modni detalji za najljepše pastelne kombinacije Modni detalji za najljepše pastelne kombinacije Modni detalji za najljepše pastelne kombinacije Modni detalji za najljepše pastelne kombinacije Modni detalji za najljepše pastelne kombinacije Modni detalji za najljepše pastelne kombinacije Modni detalji za najljepše pastelne kombinacije 1/12 Modni detalji za najljepše pastelne kombinacije Modni detalji za najljepše pastelne kombinacije Modni detalji za najljepše pastelne kombinacije Modni detalji za najljepše pastelne kombinacije Modni detalji za najljepše pastelne kombinacije

Modni detalji za najljepše pastelne kombinacije

Boja je tihi jezik koji ima vibracije poput glazbe. Pastelne nijanse emitiraju umirujuće vibracije, predstavljaju neutralnost, mirne su i meke. Vraćamo im se iznova s dolaskom proljeća koje se i samo budi kroz snene i nježne nijanse proljetnog cvijeća, te rapsodiju zelenih tonova obojenih nadom, rođenjem i obnovom.

Pastelni „must have“ kolorit i ove je sezone u odjevnim kombinacijama odvažan, topao, ženstven i romantičan, a dominira paleta puder ružičaste, suptilne plave, dražesne lavande i jorgovana, kao i chic pistacije te narančaste. No, svakako za mali iskorak i dašak individualnosti, ne zaboravite svoj outfit podignuti nekim ključnim detaljem poput nakita ili svilene marame.

 | Autor: Ante Odak (@ante_photography) Ante Odak (@ante_photography)

Inspiraciju možete potražiti u prelijepom FREYWILLE modnom editorialu zamišljenom kao suvremena interpretacija i igra s nekoliko stilskih mijena u umjetnosti. U pozadini je interijer u rokoko stilu kojeg karakteriziraju lagani, svijetli, prozračni i lepršavi oblici i ornamenti, prožetost nježnim pastelnim nijansama, kao i vedar i bezbrižan duh. Upravo je to razdoblje u povijesti umjetnosti koje obilježava tehnika pastela u slikarstvu, a nježne blijede boje, ružičasta, akvamarin-modra, svijetlo žuta, zelenkasta, ljubičasta, toliko su tipične za tu tehniku i razdoblje da ih se i danas naziva „pastelnim bojama“. Nadalje, bečki umjetnici ističu zanos ženskom ljepotom, osjećajem ljubavi i beskrajne radosti kroz svoju kolekciju nakita Hommage à Alphonse Mucha. Set Poésie d’amour bajkovito oživljava secesijske manire kroz dinamične, valovite linija sinkopiranog ritma. Poetična kompozicija oduševljava dekorativnošću nježnih smaragdnih i ružičastih tonova. Za one koji pak žele unijeti u svoje modne kombinacije malo francuskog šika, savršen je izbor FREYWILLE kolekcija nakita Paris Pop. Ona slavi pop art, a ističe se razigranim bojama i zanimljivim motivima koji opisuju Pariz kroz maštu slavnog umjetnika Roberta Delaunaya.

 | Autor: Ante Odak (@ante_photography) Ante Odak (@ante_photography)

Fotografije iz FREYWILLE editoriala potpisuje talentirani Ante Odak, a ulozi modela je prelijepa Tia Marciuš.

Više informacija o FREYWILLE nakitu pronađite u njihovom Online butiku na http://shop.freywille.com/hr/ ili posjetite FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2.

Photo: Ante Odak (@ante_photography)