Moda

Modna pravila za dane kada se želite osjećati ženstveno

Vjerojatno ne postoji žena koja bar jednom nije poželjela izgledati bar malo ženstvenije, senzualnije, zavodljivije...

Vrijeme je da priznate. Koliko god se trudile ostaviti dojam ležernog izgleda i potpune opuštenosti kada je u pitanju kreiranje odjevnih kombinacija za dnevne, večernje ili bilo kakve druge varijante, istina je potpuno drugačija. Svaka je žena bar jednom poželjela izgledati bar malo senzualnije, seksipilnije, zavodljivije...

Nemojte odmah pomišljati na rigorozne dijete ili potpuno obnavljanje sadržaja vašeg ormara! Sve što vam je potrebno već imate. Potrebno je samo pridržavati se nekoliko jednostavnih pravila:

1. Istaknite struk

Modni komadi koji se vežu u struku istaknut će vašu ženstvenost i učinit vas nevjerojatno privlačnima. Ako vam kombinezoni, košulje ili haljine na vezanje nisu omiljen odjevni predmet, isti efekt možete postići i dodavanjem tankog remena u visini struka vašem outfitu.

2. Pokažite ramena

 | Autor: arhiva arhiva

Možda vam ne izgleda tako, ali područje između brade i grudi nalazi se vrlo visoko na ljestvici najsenzualnijih dijelova ženskog tijela. Umjesto da pribjegavate neukusno dubokom dekolteu, pronađite elegantne modne krpice koje će otkriti vaša ramena.

3. Crvena slip haljina

Slip haljine su se vratile na velika vrata. Osim što izgledaju nevjerojatno ženstveno i profinjeno, možete biti sigurni da će u ovakvom modelu haljine vaše samopouzdanje nezaustavljivo rasti. Za dodatan efekt odaberite haljinu u crvenoj boji koju muškarci dokazano smatraju najprivlačnijom.

Photo: Getty Images

Komentari 0