Moda 25. travnja 2016.

Modna pravila sestara Kardashian

Splash news.

Khloe, Kourtney i Kim Kardashian sestre su za koje su svi barem jednom čuli. Imaju svoj modni brend, bacile su se i u beauty vode, pa ne čudi da imaju zavidan stil...

“Čipka je sjajna i za noć i za dan. Volim je na leđima, ili crvenu čipkastu haljinu dugih rukava sa srcolikim dekolteom, koja zaista ističe žensku figuru. Idealna je i za seksi večernji koktel, a i za ugodan dan na poslu”, kaže Khloe.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Sređene od glave do pete

“Od najboljeg modnog dodatka, preko šminke do donjeg rublja. Sve je u detaljima”, rekla je Kim.

“Moda nije samo u garderobi, stvar je da kompletno budete sređene, a naša mama i baka su nas tome definitivno naučile i ja sam im jako zahvalna. Mama nam je uvijek pričala da trebamo o svemu voditi računa. Sjećam se još kada sam bila mala kako je stalno radila tretman lica, manikuru i pedikuru”, dodala je Khloe.

Krećite se u skladu s garderobom

“Volim crni kombinezon od čipke iz naše kolekcije jer se u njemu mogu slobodno kretati bez bojazni da će se nešto vidjeti. Nosila sam ga u Vegasu i istovremeno sam se osjećala seksi i cool, dovoljno pokazuje, ali je i odgovarajući, lako se nosi a istovremeno je udoban”, rekla je Kourtney. 

 | Autor: Splash Splash

Dodajte modni dodatak i spremne ste! “Preko dana iskombinirajte seksi haljinu i prebacite sako kako biste postigli klasičan izgled. Onda ga kasnije skinite kako biste pokazale seksi dekolte i dobile idealan izgled za večer”, savjetuje Khloe.

“Sve je u dodacima. Krenite od ravnih cipela do štikli, ili od velike dnevne torbe do clutch torbice. A onda dodajte i malo boje na vaše usne”, završava Kourtney.

Komentari 0