Moda

Modna lekcija Kate Middleton koju ODMAH usvajamo

Modni "problem" koji se kod većine djevojaka javlja svake zimske sezone, vojvotkinja Kate upravo je pokazala kako uspješno riješiti

Drage cure, vrijeme je tajica i grilonki, a koliko god ih volimo, toliko ponekad otežavaju primjerice s odabirom cipela. Kate Middleton pokazala nam je kako ih vješto kombinira s haljinicom i obućom - i odmah nas je inspirirala za vlastiti sljedeći outfit. Uz haljinu/tuniku s potpisom modne kuće Goat, Kate je odjenula guste crne grilonke i jednostavan par crnih salonki s potpisom brenda Tod's. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Kate Middleton u pravom zimskom outfitu! 

Osim što je ovo upravo savršeni trudnički look koji je prije svega udoban, Kate nam je također pokazala kako se super stajliš odjenuti za hladno vrijeme i blagdansku sezonu. Uvijek elegantna i klasična, Kate je poznata po svojim uvijek jednostavnim, ali i dalje totalno modernim outfitima. 

 | Autor: miss7 miss7 Goat Eloise tunika haljina (4.090 kuna)

Uvijek volimo rekreirati lookove svima omiljene vojvotkinje, a pogotovo kad su ovako neodoljivi. Ovo nije prvi puta da smo naučili nekoliko stilskih lekcija od Kate, davnih dana ukazala nam je na ljepotu haljine na preklop, kao i na važnost printeva i boja na komadima klasičnijih krojeva. 

 | Autor: miss7 miss7 See by Chloe (2.800 kuna), Rachel Zoe (3.500 kuna)

Pronašli smo i neke genijalne high-street varijante Kateine haljine koje već danas možeš dodati u svoju kolekciju. Uz svoje omiljene čizme ili salonke, imaš siguran outfit za svaki zimski event ove sezone. Ako nisi baš tip za mini haljinice, uvijek možeš odabrati midi ili čak maxi model, a nama se posebno sviđa i varijanta bordo haljine na preklop!

 | Autor: miss7 miss7 Zara (230 kuna), H&M (150 kuna), Mango (130 kuna)

Photo: Getty Images

Komentari 0