Moda
1/8

Moderni muškarci nose leptir-mašne i tregere

Još na jesenskom Dove Fashion.hru vidjeli smo mnogobrojne odlične kolekcije za ovo proljeće. Jedna koja nam je posebno zapela za oko svakako je ona IK studija. Ivica Klarić kao da je zamislio muškarca sa savršenim stilom i kreirao kolekciju za njega.

 | Autor: U ovoj kolekciji svakako smo prepoznali velik potencijal i mnogo trendova stoga smo odlučili popričati sa samim kreatorom kako bi nam otkrio svoju inspiraciju i viđenje same kolekcije.

“Za svaku kolekciju, a tako i za ovu, prva je stvar odabir materijala i njihovo usklađivanje. Nakon toga ide dizajn i projektiranje kolekcije” opisao je Ivica Klarić početak svog kreativnog rada i stvaranja kolekcije za modno-osviještenog muškarca 21. stoljeća.

 | Autor: Klarić je također naglasio kako se ovom kolekcijom prvenstveno obratio ljubiteljima klasičnih krojeva s pomaknutim detaljima te kako se svojim odabirom silueta prilagodio zahtjevima tržišta i publike.

“Pratim što moji klijenti žele, a to onda i napravim jer mislim da muška moda kod nas isto tako postaje slobodnija nego ranije, a tako muškarci sve više eksperimentiraju u odijevanju”, istaknuo je poznati dizajner.

Koje detalje nosimo ovog proljeća?

Trendy detalje, poput leptir-mašne i tregera, kreator navodi kao vodeće za ovu sezonu, a kroj hlača koje preporučuje su one do gležnja. U kolekciji smo vidjeli i velik broj odličnih modela košulja, od onih posve jednostavnih do onih s izrazito zanimljivim detaljima. Kroj košulje je svakako uz tijelo i strukiran, ali detaljima muškarci prilagođuju košulju svojem stilu i osobnosti. Hoćete li odabrati klasičnu svijetloplavu ili moderniju kontrastnu crno-bijelu na vama je. Crna je pogotovo došla do izražaja kroz mrežasti materijal koji je krasio prsluke i košulje, koji je također dao i notu futurizma cijeloj kolekciji.

 | Autor: Boje su izrazito netipične za ovu sezonu: bež, siva, svijetlosiva i tamnoplava te ne-boje bijela i crna dominiraju kolekcijom. Ono što ovu kolekciju svakako čini pristupačnom i zanimljivom je to da se komadi iz ove kolekcije mogu kombinirati i za ljeto i za zimu što ih zapravo čini svesezonskim i dobrim investicijama.

Ivica Klarić dizajner je za sve dobi te će se u njegovoj kolekciji pronaći i srednjoškolac i umirovljenik, svaki na svoj način. Mlađima će se svidjeti moderni krojevi hlača i drapirane košulje koje se mogu lako prenijeti na ulice, a starijima će za oko sigurno zapeti odlični kratki baloneri i jednostavni blejzeri.

U galeriji detaljnije pogledajte aktualnu kolekciju Ivice Klarića...

Photo: None

Komentari 0