Moda

Moderna profinjenost Gwen Stefani

Gwen Stefani uočena je kako odlazi s akupunkture, u utorak trećeg ožujka u Los Angelesu, u ekstremno elegantnoj crnoj ležernoj kombinaciji.

Pjevačica se za ležernu prigodu kao ova, odlučila na casual eleganciju u vidu crne tanke dolčevite i uskih crnih hlača koje se lagano presijavaju. Iako bi se mnoge zvijezde uz ovakav styling odlučile za obuću kao što su balerinke, Gwen se kao prava ikona stila odlučila na visoke pete u vidu zanimljivih salonki. Bež salonke s crnim remenčićima vrlo su efektne te su same po sebi dovoljne da podignu ovu naizgled jednostavnu kombinaciju.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Za hladniji period dana, preko ruke je imala prebačenu crnu elegantnu jaknicu s minimalističkim bijelim prugicama, a look su zaokružili crveni lak za nokte, senzualni plavi bob u stilu 60- ih te lagani dnevni make up.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Iako se mnoge zvijezde, kako naše tako i strane, odlučuju za crne kombinacije, bilo da se radi o dnevnoj ili o večernjoj varijanti, rijetko koja izgleda senzacionalno kao Gwen koja je pokazala kako su za crnu kombinaciju potrebni pravi detalji kako bi cijeli styling izgledao zaista fantastično.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: @splashnews.com

Komentari 0