Moda

Model Emily Ratajkowski postala je modna dizajnerica

Prijateljska suradnja modela Emily Ratajkowski i dizajnerice Christy Dawn Petersen rezultirala je prekrasnom haljinom 'Emily'...

Model, glumica i poznata trend seterica uličnog stila, Emily Ratajkowski, odlučila je pokazati i svoje krojačke sposobnosti te se upustila u suradnju s prijateljicom i dizajnericom Christy Dawn Petersen. Ova chic suradnja rezultitrala je uskom i upadljivom mini haljinom 'Emily', s kvadratnim dekolteom i zvonastim rukavima, dostupnom u pet primamljivih boja.

 | Autor: christy down christy down

Suradnja ima i svoju dobrotvornu stranu jer će 25 posto sredstava od prodaje haljine biti donirano nerpofitnoj organizaciji za reproduktivno zdravlje Planned Parenthood.  "Oduvijek me zanimalo dizajniranje i stvaranje ženske odjeće koja je jedinstvena i laska ženskom tijelu", kaže Ratajkowski. "Udruživanje s Christy bilo je idealno riješenje. Nemogu biti sretnija nego jesam s haljinom Emily, a posebno sam oduševljena što podržavamo Planned Parenthood organizaciju." Haljina je dostupna na christydawn.com od ponedjeljka, 7. prosinca, po cijeni od 230 eura.

Photo: christy down

Komentari 0