Moda

Mladenka vjenčanicom ispričala svoju cijelu ljubavnu priču

Mladenka, koja je ujedno i dizajnerica, htjela je tradicionalnoj indijskoj vjenčanici dati dozu vlastite osobnosti

I dok mnoge mladenke imaju posebne zahtjeve kada traže vjenčanicu, rijetke ju same dizajniraju. Mladenka Kresha Bajaj prihvatila je izazov u izradi vlastite vjenčane lehenge - tradicionalne indijske suknje - i otišla korak dalje izvezujući svoju cijelu ljubavnu priču na nju.

 

For my wedding, I decided to design all my outfits under my brand @koecsh which I was very excited and comfortable doing as I wear super edgy stuff that isn't usually what I am able to find. For the pheras, I felt a bit challenged because I don’t like not being able to use the same garment multiple times in multiple ways for multiple occasions. As I knew my Wedding lehenga would be something I would only wear once, I decided to make it a piece of artwork that I would later frame. In order to make it into a special piece of art I decided to embroider my entire lehenga with Vanraj & my story - our milestones, the proposal, and all our important moments up until the wedding. I used traditional embroidery techniques and materials, and all around the lehenga you will see hidden elements sewn into the garment. Our names are embroidered into the garments, pictures of our story framed with embroidery and finished with a hem of jumping dolphins, which was the beginning of our story as we worked together on a protest against cetacean captivity. Read all about my how I designed my dream wedding lehenga on @missmalini (link in bio) Photo by: @thehouseofpixels

A photo posted by Krésha Bajaj Zaveri (@kreshabajaj) on

"Pošto sam znala da će moja vjenčana lehenga biti nešto što ću odjenuti samo jednom, odlučila sam napraviti umjetničko djelo koje ću poslije uokviriti," napisala je na svom Instagramu. Nakon što je detaljno proučila tehnike vezenja, Kresha se bacila na posao. Haljinom je ispričala svoju ljubavnu priču, a detalji prikazuju kako su se ona i njen odabranik upoznali, njihove godišnjice, prosidbu i druge važne trenutke koji su doveli do samog vjenčanja.

 

Kali 7 @koecsh #koecsh #details #VanGoneKre @vanrajzaveri #weddingdiaries #love #magic

A photo posted by Krésha Bajaj Zaveri (@kreshabajaj) on

Pogledate li malo bliže vidjet ćete da su imena para izvezena u ponavljajućem printu, a sam rub haljine krase dupini koji označavaju sam početak njihove ljubavne priče na protestu protiv držanja životinja u zatočeništvu.

Mladenka, koja je ujedno i modna dizajnerica, otkrila je na svom blogu kako joj je za izradu haljine trebalo nekoliko mjeseci, a za bijelo-zlatnu kombinaciju odlučila se jer je njen zaručnik poželio da haljina bude tradicionalna. Kao svaka prava trendseterica, Kresha je također haljinom htjela izraziti i svoju osobnost.

"Uspjela sam u namjeri da moja lenenga bude lijepa i tradicionalna te istovremeno nekonvencionalna i zanimljiva," napisala je. Mladenka je na kraju doista izgledala prekrasno i samouvjereno, a sav trud nikako nije bio uzaludan, jer će zauvijek na zidu imati podsjetnik na najljepši dan u svom životu.

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0