Moda

Mladenka koja je na vjenčanju promijenila tri haljine

Zavirite u jedno od najglamuroznijih vjančanja koje ste do sad vidjeli, gdje torta izgleda bolje od nekih vjenčanica

Vjerojatno nikada niste ni čuli za milijardera Samvela Karapetyana, ali nakon pogleda na vjenčanje njegova sina, sigurni smo da nećete tako brzo zaboraviti ovu obitelj, kao ni zapanjujuću mladenku. Sargis Karapetyan oženio je 25-godišnju ljepoticu Salome Kintsurashvili, a njihovo vjenčanje jedno je od najglamuroznijih koje ste do sad vidjeli. Za početak, za glazbu na vjenčanju bio je zadužen svjetski popularan bend Maroon 5, koje su platili oko 700,000 američkih dolara. No tu priča tek počinje.

 

The most beautiful bride @sa_salome & @adamlevine!

A video posted by Nino Eliava (@ninoeliava) on

 

 

#sarkissalome#Safisa#armenianwedding#Maroon5#deamwedding#SS

A video posted by Arm (@arm_the_best) on

Glamurozno i prekomilijunsko vjenčanje uključivalo je i prekrasan zid s cvijećem, ogromne cvjetne aranžmane i tortu koja seže gotovo do krova.

 

💫#sarkissalome

A photo posted by @amchka on

 

 

#sarkissalome 😍

A photo posted by @vogue._.style on

A ako ste se zapitali što li je tek nosila mladenka, kada i sama torta izgleda bolje od nekih vjenčanica koje ste do sada vidjeli, odgovor je - čak tri različite haljine. 

 

And they lived happily ever after ❤️👰🏼💂🏽#sarkissalome #никакнеотпустит

A photo posted by @tanyarodnyansky on

Vjenčanje je započela u svjetlucavoj Elie Saab vjenčanici, zatim se presvukla u čipkastu kreaciju Alessandre Rich, a za kraj je odabrala tredicionalni dizajn. U svakoj od njih izgledala ja poput članice kraljevske obitelji.

 

Armenia feat Georgia = Happily Ever After ❤️ #sarkissalome

A video posted by Tata S. Karapetyan (@tatakey) on

Također, cijeli svoj look podigla je dijamantnom Tiffany & Co. tijarom, navodno istom koju je Carey Mulligan nosila na setu snimanja Velikog Gatsbya.

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0