Moda

miss7 i Mala Radnja Dizajna ti poklanjaju neodoljivu ljetnu BORŠU

Dobitnica nagradnog natječaja je: Petra Kerman. Čestitamo!

Mala Radnja Dizajna sigurno ti je već dobro poznati domaći brend koji izrađuje jedinstvene torbice. Iza ovih Borši, kako se i službeno zovu, stoji kreativan duo, Vjeko Mandić i Tomislav Grgić. Oni svoje ideje pretvaraju u stvarnost potpuno sami, koristeći pravu ili pak eko kožu, ručno oslikanu tkaninu, čipku pa čak i traper.

 | Autor:

Njihove torbice osvajaju na prvi pogled pa njihova popularnost ne čudi! Svaka je različitog izgleda , stila i dizajna, a nama je za oko zapela jedna posebna ljepotica. Malena i slatka, borša idealna za ljetne dane.  Upravo zahvaljujući njezinoj veličini sa sobom uvijek možeš nositi sve ono što ti je doista potrebno, bez one hrpe sitnica koje torbu čini preteškom. A ljeti nam to doista ne treba! Osim toga, osvojila nas je i izgledom. Okrugla, s neobičnim preklopom koji nas podsjeća na najslađi bonbon! Osim toga spoj smeđe nijanse kože i motiva u žarkim bojama čini je pravom partnericom za modne kombinacije u kojima je lako osvajati morske obale i gradske šetnice. Sviđa ti se? Spremili smo ti iznenađenje...

Opiši nam svoju savršenu torbicu, a  najkreativniji odgovor miss7 nagrađuje ovom prekrasnom ljetnom BORŠOM.

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti pogledaj ovdje.

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar merida

    merida

    U pravilima nagradnog natječaja piše da nagradna igra traje do 08.08.2019. i da će ime dobitnika biti 08.08.2019., a vi ste danas 07.08.2019. objavili ime dobitnice. Zašto ste stavili pravilnik o nagradnom natječaju kada ste ga prekršili. Trebate poništiti ovaj ... prikaži još!
  • malajelka

    Ovo na slici je moja savrsena torbica
  • irenal

    Idealna torbica bi bila ona taman velicine da u nju stanu novcanik, mobitel, kljucevi i ruz - da me sprijeci da nosim gluposti! Zamisljam ju u kombinaciji glatke koze boje konjaka i s detaljima u brusenoj kozi.boje marelice, mozda i ... prikaži još!