Moda

Misliš da pletene haljine nisu za ljeto? Možda se predomisliš kad vidiš ove 3 iz s.Olivera

  • Kada je riječ o pletivu, mnogi će na prvu pomisliti kako se radi o materijalu koji je namijenjen samo za hladne zimske mjesece
  • No, to uopće ne mora biti tako jer pletivo, doduše u nešto tanjem obliku, itekako možemo nositi i tijekom ljeta 
  • To potvrđuje i s.Oliver koji u svojoj ponudi ima tri odlične pletene haljine koje će se savršeno uklopiti u ljetnu garderobu
  • Pročitaj također: Odličnu s.Oliver bluzu s viskozom uhvatili smo na sniženju od 50 posto!

Pletivo već odavno nije rezervirano samo za hladne, zimske dane već ga itekako možemo nositi i u toplijem, ljetnom razdoblju. Naravno, ljetni su komadi napravljeni od tanjeg, prikladnijeg pletiva te su puno otvoreniji nego tipični zimski džemperi i pletene haljine koje imaju duge rukave i visoku kragnu. 

Upravo pletene haljine u rebrastom, ljetnom izdanju ima s.Oliver i to u tri fora modela na pruge s kratim rukavima ili bez njih. Dvije haljine dolaze u dužini do koljena dok je jedna nešto duža, odnosno prelazi preko koljena. Svaka od ovih haljina uskog je kroja što ocrtava ženstvenu figuru, ali pritom nisu pretjerano uske i djeluju udobno. 

 | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s. Oliver, pletena haljina (89,99 eura)

 | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s. Oliver, pletena haljina (89,99 eura)

Ove su haljine idealne za brojne svakodnevne prilike, a mi ih najviše zamišljamo kao dio poslovnih outfita u kojima ih možemo iskombinirati s balerinkama ili sandalama na blok petu te s torbicom u nekoj od boja koje se također nalaze na haljini.

No, ako bilo koju od ovih haljina uklopimo s ravnim sandalama ili čak japankama na platformu te im dodamo pletenu torbu i, ako je dan malo hladniji, traper jaknu, imat ćemo odličan casual outfit savršen za ljetna druženja, šetnju gradom i slično. 

 | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s. Oliver, pletena haljina (89,99 eura)

 

Photo: s.Oliver

Komentari 0