Moda

Mislimo da je ovo najbolje odjevena prolaznica Stradunom

Dubrovnik je oduvijek bio sjecište trendova, a to dokazuje i ova dama koja se prošetala ulicama grada.

Zahvaljujući ponudi u high street trgovinama, sve je veći broj žena za koje možemo reći da su drugačije i zanimljivo odjevene. Nije ni čudo stoga da smo naišli i na ovu damu koja je prošetala Dubrovnikom. Kada netko ima toliko zanimljivih detalja na sebi, teško nam je izdvojiti samo jedan ključni komad. Fantastično su na crnki iz Dubrovnika izgledale bijele hlače upotpunjene zanimljivim dodatkom  - retro printom.

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Također, dobar odabir je bila i torbica s pomponima koje se nadopunila uz fantastične šarene sandale s resicama. Cijelom pričom je dominirala boja lososa kojom su bile obojene i bluza bez rukava s poludolčevitom, okvir za naočale iste boje, te pomponi i resice sa cipela i torbe, spomenutih modnih dodataka. Ova boja doista savršeno stoji preplanulim ljudima!

Photo: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sneki2

    Meni pomponi nikako da legnu..