Moda
1/13

Mirna Maras zna kako kombinirati casual komade

U subotu 25. svibnja održana je modna revija Aleksandra Žarevca s prezentacijom frizura Schwarzkopf tima u zagrebačkom Avenue Mallu. Reviju su posjetila brojna poznata lica, poput Žanamari Lalić i Marijane Batinić, te Mirne Maras koja se odlučila za ležeran outfit.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Voditeljica je za ovu prigodu odabrala sigurnu kombinaciju traperica i bijele majice koju je uskladila uz crni sako s podvrgnutim rukavima. Velika bež kožna torba paše s istobojnim balerinkama, ali čitav outfit je podignut zahvaljujući neobičnoj velikoj marami koja uzorkom asocira na novčanicu. Zanimljiva marama odlično se uklopila u ovako ležeran stil kao detalj koji je ujedno elegantna, ali i casual komad.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Make up je također nježan uz jače naglašene oči i obraze istaknute nježno ružičastim rumenilom. Kosa je skupljena u nemarnu frizuru s blagim kovrčama i odlično se uklapa u čitav styling. Mirna očigledno zna kako se treba odjenuti za koji event, pa je i sada pogodila s ležernim, ali elegantnim pristupom i stylingom za subotnje jutro. Kako Mirna održava svoju liniju, možete detaljnije pročitati na portalu Zdrava krava.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

U galeriji pogledajte ostatak fotografija s revije Aleksandra Žarevca...

Photo: Grgur Žućko/PIXSELL

Komentari 0