Moda 03. studenoga 2015.

Mirna Maras ili Marijana Mikulić - koja je "pogodila" pravi styling?

Petar Glebov/Pixsell.

Na premijeri filma Spectre sinoć su prisustvovale brojne poznate Hrvatice koje su se posebno potrudile oko svojih stylinga. Međutim, dok su neke svojim modnim odabirima kretale više u smjeru casual looka, druge su se odlučile na prave večernje toalete. Tako su nam za oko zapele Mirna Maras i Marijana Mikulić.

Mirna se odlučila na kombinaciju bijele bluze i uskih traperica te je preko ovog outfit prebacila elegantni kaputić. Njen make up je također bio blag te je svojim bojama pratio jednostavnost kombinacije.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

Marijana Mikulić se pak odlučila na pravu večernju toaletu te je sukladno s haljinom odabrala i jači make up. Njena je haljina, sašivena od metaliziranog high tech materijala, pratila liniju tijela i zaista joj lijepo pristajala.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

Jedino što nas muči je pitanje je li ovo bila prigoda za casual varijantu ili onu svečaniju. Jer ako se radi o casual varijanti, Marijana je bila, kako bi se engleski reklo "overdressed", odnosno pretjerano sređena. No, ako se radi o svečanijoj prigodi, onda je Mirna bila "underdressed", odnosno premalo sređena. Mi smo ipak skloni vjerovati kako je Mirna možda mrvicu pogriješila, pogotovo ako uzmemo u obzir koliko su se strane zvijezde glamurozno sredile za premijeru ovog filma.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Sjetimo se samo haljine Kate Middleton koja je bila toliko glamurozna, da je mogla poslužiti i za svečanije prigode.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0