Moda

Mirisno ljeto uz ELFS parfeme

Love Turquoise i Love Blue dva su nova parfema koje potpisuje dizajnerski dvojac ELFS

Pije točno dvije godine dizajnerski dvojac ELFS odlučio je napraviti veliki iskorak, i lansirati svoj prvi parfem ELFS LOVE PINK. Njegov velik uspjeh inspirirao ih je za stvaranje novih, senzualnih parfema, gdje možete pronaći sviježe, primamljive i zavodljive mirisne note. LOVE PINK je inspiriran klasičnom francuskom parfumerijom i raskošnim notama meda, ruže i božura. Tom parfemu sada se pridružuju LOVE TURQUOISE i LOVE BLUE parfemi koji zajedno čine njihovu potpisnu mirisnu liniju u kojoj se svaka žena i djevojka mogu pronaći.

"Ideja je bila napraviti paletu mirisa koji će kombinirati različite note i koji će ponuditi svakome da se osjeća jedinstveno, senzualano i neodoljivo. Razvijali smo strategiju više od godinu dana i birali formulu kako bi dobili nove parfeme. Tri vrhunska parfema koji su inspirirani različitim pričama napravili su paletu raskošnih, zavodljivih i osvježavajućih mirisa," kažu dizajneri.

 | Autor: ELFS ELFS

Kada su birali note, bilo je važno da parfumer kombinira esencije koje čine kompaktnu cjelinu. "LOVE TURQUOISE i LOVE BLUE parfemi se inspirirani osvježavajućim cvjetnim notama i bilo je vrlo teško postići da mirišu tako erotično, a opet, da budu nosivi cijeli dan. Zato mislimo da smo stvorili svoj vlastiti stil i povezali našu kreativnost s emocijama," naglašavaju.  

LOVE TURQUOISE i LOVE BLUE diptih temelji se na bijelom cvjetnom buketi koji je simbol senzualnosti, oštri i reski tonovi agruma ilustriraju čistoću dok voćni miomirisi predstavljaju seksipil, njima potpisni element svake kreacije.

LOVE TURQUOISE

"Ovaj parfem smo dugo stvarali jer je vrlo teško napraviti osvježavajući miris koji je dovoljno cvjetan, ali i erotičan," kažu dizajneri.

 | Autor: ELFS ELFS

Uzor su našli u Portofinu, talijanskom mjestu koje je poznato po svojoj ljepoti. Parfemi ove estetike su se nosili na takvim, mondenim mjestima, mjestima beskrajne elegancije i rafiniranosti. Htjeli su da parfem bude prisutan u zraku, da se osjeti da je osoba donijela dašak svježine, da impresionira, baš kao što su to činili Cary Grant i Eva Gardner kada su odlazili u Portofino.

 | Autor: ELFS ELFS

Nosivi elementi parfema su osvježavajući i reski neroli koji raste blizu Portofina u Italiji i cvijet naranče s juga Španjolske. Otvaranje je puno energije s citrusnim notama, koje se zatim pretvara u cvjetni buketom jasmina, glicinije, jorgovana i heliotropa koji čine senzualan, ženstven miris.

 | Autor: ELFS ELFS

"Nismo htjeli pretjerivati s ostalim materijalima jer je bilo bitno da ostane lepršav i poletan, slobodan interpretaciji," objašnjavaju.

LOVE BLUE

LOVE BLUE je njihova ideja parfema za noć, za misticizam i nešto neočekivano. "Razmišljajući o tome kako stvoriti opojne trenutke jedne večeri, odlučili smo se upustiti u kreaciju svježeg voća i slatkih začina," otkrivaju dizajneri.

 | Autor: ELFS ELFS

LOVE BLUE je inspiriran zalaskom sunca na terasi i koktelima dok se šri opojan miris iz ljetne haljine, pun seksipila, koji budi fantazije. Ovo je parfem neočekivanog trenutka jedne večeri kad se probudi strast.

 | Autor: ELFS ELFS

Da bi ga napravili slatkim i neodoljivim, parfem ima dva egzotična začina, poput kardamoma i tonke koji dolaze s otoka Madagaskara. To su dvije najdragocjenija slatka začina  u svijetu koji daju posebnu slatkoću i toplinu na cijelu kompoziciju. Senzualnost se dobiva na temelju svilenkaste kože, putem badema i kokosovog ulja koji daju poseban gurmanski dodir. Frezija, magnolija i božur ostavljaju pečat senzualne ženstvenosti i ultimativni seksipil.

 | Autor: ELFS ELFS

BLUE je miris koji je nepredvidljiv.

Photo: ELFS

Komentari 0