Moda
Mini torbice stvorene za princeze Mini torbice stvorene za princeze Mini torbice stvorene za princeze Mini torbice stvorene za princeze Mini torbice stvorene za princeze Mini torbice stvorene za princeze Mini torbice stvorene za princeze 1/8 Mini torbice stvorene za princeze

Mini torbice stvorene su za princeze: Imate li svoju?

U obliku kočije, zlatne, naraskošnije "odjevene", ove sezone torbice kao da su došle iz neke bajke

Danas se svaka djevojka/žena želi osjećati poput princeze, izjavio je Stefano Gabbana na kraju predstavljanja jesensko-zimske kolekcije Dolce & Gabbane. Kako to bolje postići nego uz bajkovite torbice koje su, uz cipele, alfa i omega svake kombinacije. U obliku kočije (da, dobro ste pročitali!), prozirne, s najraskošnijim detaljima i zlatnim vezom, torbice ovoga talijanskoga modnog dvojca pretvorile su se u prava mala remek-djela koja će “začiniti” svaki styling. A i dobro će doći u vrijeme najzabavnijih tuluma koji nas čekaju.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Olympia Le-Tan i dalje se drži provjerenog recepta. Torbicama u obliku knjiga, na čijim su naslovnicama od 2009. godine prodefilirali svi glavni junaci iz najpoznatijih priča i bajki za djecu, zaludjela je sve trendseterice. Najbolje od svega je što te “ljepotice” sjajno pristaju i u dnevnim i u večernjim kombinacijama, iako su tako male pa u njih i ne stane puno toga.

 | Autor: Getty Images Getty Images

U našem shopping vodiču u galeriji donosimo samo mali dio iz high street dućana i online shopova, od najsvečanijih do casual varijanti koje upečatljivim detaljima odskaču od drugih modela. Uživajte u gledanju, sigurni smo da im nećete odoljeti, nabavit ćete barem jednu.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0