Moda

Mikrotrend su čizme sa zlatnom potpeticom i moramo priznati, stvarno dobro izgledaju

  • Modni trendovi se iz sezone u sezonu mijenjaju, ali to ne mora nužno značiti da je riječ o velikim zaokretima jer katkad je dovoljan samo mali detalj kako bi se nešto populariziralo
  • Upravo se je to dogodilo ovog puta i radi se o - zlatnim potpeticama
  • Naime, sve više brendova nudi gležnjače sa zlatnim potpeticama, a mi moramo priznati da nam se trend jako sviđa

Elegantne i ženstvene, gležnjače sa zlatnim potpeticama osvojit će te na prvi pogled. Luksuzni brendovi poput Saint Laurenta ili Guccija nude profinjene modele koje možemo zamisliti u poslovnim modnim pričama, ali i svim ostalim u kojima je fokus na elegantnoj obući s twistom. Spomenute varijante možeš kombinirati uz odijela ili chic komplete, a svakako prilikom odabira odjeće pripazi da je riječ o jednostavnijim komadima s prizvukom minimalizma kako bi gležnjače dominirale cijelim stylingom i podarile mu moćan pečat.

 | Autor: Net-A-Porter Net-A-Porter Foto: Net-A-Porter, Saint Laurent (1259 eura)  | Autor: Farfetch Farfetch Foto: Farfetch, Balmain (1294 eura)

S druge strane, JW Anderson i Dries Van Noten u svojoj ponudi imaju modele koji odskaču od uobičajenog dizajna, odnosno potpetica je nešto posebnijeg oblika. Ove gležnjače su kao stvorene za sve one koji vole eksperimentirati te modu doživljavaju kao kakvo zaigrano polje koje svaki put može donijeti dašak nečeg novog. Ako si se prepoznala u opisu, upravo ćeš to dobiti odabereš li modele istaknutih dizajnera.

 | Autor: Farfetch Farfetch Foto: Farfetch, Dries Van Noten (795 eura)  | Autor: Farfetch Farfetch Foto: Farfetch, JW Anderson (556 eura)

Ipak, ako su ti dizajnerske gležnjače izvan budžeta, pronašli smo i povoljnije high street varijante. Reserved u aktualnoj ponudi ima model sličan Saint Laurent gležnjačama, pa voliš li bezvremensku eleganciju i klasičan dizajn, ovo je pravi odabir za tebe. Nadalje, u Stradivariusu smo pronašli možda najupečatljivije gležnjače koje ne samo da imaju zlatnu potpeticu, već su kompletno zlatne. Ova varijanta idealna je za izlaske ili poslovne blagdanske domjenke jer će svakoj kombinaciji pružiti dozu eklektičnosti. Mi predlažemo da, što se tiče odjeće, fokus i dalje zadržiš na minimalizmu jer će ove gležnjače pokupiti cijeli „šlag na torti“.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved (55,99 eura)

 | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Kazar čizme (179,99 eura)

 | Autor: Zalando Zalando

Za koji god se model na kraju odlučila, sigurni smo da ćeš s ovim, još uvijek mikro trendom, oduševiti baš sve jer ne sumnjamo da je samo pitanje trenutka kada će u potpunosti zavladati policama omiljenih brendova. Mi se nadamo - što prije!  | Autor: Farfetch Farfetch Foto: Farfetch, Gucci (1720 eura)  | Autor: MyTheresa MyTheresa Foto: Mytheresa, Tom Ford (1134 eura)

Možda vas zanima Modni odabir za hladne dane: izdvojili smo 10 stylish modela bundi od umjetnog krzna Rubrika Moda Moda
Photo: Net-A-Porter

Komentari 0