Moda 18. svibnja 2017.

Mia Kovačić kao urbana buntovnica u novoj Replay kampanji

Goran Čižmešija.
Mia Kovačić kao urbana buntovnica u novoj Replay kampanji Mia Kovačić kao urbana buntovnica u novoj Replay kampanji Mia Kovačić kao urbana buntovnica u novoj Replay kampanji Mia Kovačić kao urbana buntovnica u novoj Replay kampanji Mia Kovačić kao urbana buntovnica u novoj Replay kampanji Mia Kovačić kao urbana buntovnica u novoj Replay kampanji Mia Kovačić kao urbana buntovnica u novoj Replay kampanji 1/15 Mia Kovačić kao urbana buntovnica u novoj Replay kampanji Mia Kovačić kao urbana buntovnica u novoj Replay kampanji Mia Kovačić kao urbana buntovnica u novoj Replay kampanji Mia Kovačić kao urbana buntovnica u novoj Replay kampanji Mia Kovačić kao urbana buntovnica u novoj Replay kampanji Mia Kovačić kao urbana buntovnica u novoj Replay kampanji Mia Kovačić kao urbana buntovnica u novoj Replay kampanji Mia Kovačić kao urbana buntovnica u novoj Replay kampanji

Mia Kovačić, i ove sezone, ponosno nosi titulu Replay brand presenterice koja uživa u ulozi buntovne ratnice.

Za atraktivne fotografije kampanje zaslužan je poznati modni fotograf Goran Čižmešija, a urbano uređenje Swanky Monkey Gardena poslužilo je kao idealna modna kulisa za stilski dvoboj poznate voditeljice i manekena Marka Tkalčevića.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Ovom kampanjom su, ekskluzivno za hrvatsku javnost, predstavljeni najatraktivniji komadi proljetnog Replay ormara. Uvijek aktualni bajkerski krojevi, naglašeni print te kombinacije s bezvremenskim jeansom dominiraju novom kolekcijom. Mia odlučno ulazi u nepredvidivu modnu igru te odlično spaja urbani duh, mladenački bunt i ženstvenu narav. Strast i autentičnost na jednoj strani, koje nosi Mia te vizija na drugoj ujedinjena u Marku, rezultiraju inspirativnom modnom igrom.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Dobro je poznata činjenica kako je jeans asortiman iz Replaya i više nego bogat te obuhvaća gotovo sve od košulja, haljina, jakni do traperica. Kada je riječ o trapericama, u novoj kampanji, Mia bira najiščekivaniji jeans u svijetu mode – Replay TOUCH, koji je svojim naprednim karakteristikama oduševio i poznate manekenke poput Irine Shayk, Joane Smalls i Stelle Maxwell. Nova kolekcija obiluje inovativnim detaljima i neizostavnim modnim dodatcima poput modernog, urbanog nakita i zanimljivih torbica koje služe stilskoj nadopuni. Marko Tkalčević utjelovljuje modernog, urbanog muškarca koji posvećuje pažnju vlastitom stilskom izričaju. Proljetne jakne jednostavnih krojeva te military uzorak dominiraju novom sezonom, dok su traper košulje apsolutni must-have svakog muškog ormara.

Komentari 0