Moda

Mekana baršunasta torbica iz Zare idealan je dodatak zimskim outfitima!

  • Zarina zimska kolekcija prepuna je odličnih torbi, a za oko nam je zapeo posebno mekan komad
  • Torbica izrađena od isprepletenog baršuna dolazi u dvije veličine te dvije predivne zagasite nijanse
  • Već ju vidimo kao idealan statement dodatak u našim toplim zimskim outfitima!

Torbica od neočekivanog materijala uvijek je dobar dodatak našoj cjelokupnoj kolekciji torbi, ali i raznim modnim kombinacijama, budući da će se svojim posebnijim dizajnom svakako istaknuti.

U Zari smo, nakon zanimljivog, ali više minimalističkog modela crne torbice sa zlatnom ručkom, koja neodoljivo podsjeća na popularni Sardine model Bottege Venete, pronašle predivan model torbice izrađene od isprepletenog baršuna. Ultimativni zimski materijal navikli smo više viđati na odjevnim predmetima, poput haljina i sakoa te modelima cipela, no moramo priznati i kako i u ovoj chunky verziji na torbici izgleda doista posebno!

Zara baršunasta torba | Autor: Zara Zara Foto: Zara, baršunasta torba

Torbica dolazi u dvije verzije, većoj i manjoj, s time da je veći model u prekrasnoj bordo nijansi, odnosno boji vina, koja je ove sezone pravi hit te ima kratke ručke i magnetnu kopču i dostupan je po cijeni od 35,95 eura.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara, baršunasta torbica (35,95 eura)

Manji model pak dolazi u neobičnoj zagasitoj sivo-smeđoj nijansi te umjesto dvije kratke ručke ima dizajn s dugim remenom za nošenje preko ramena, kojeg krase ukrasni čvorovi. Cijena ovog manjeg modela je 29,95 eura.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara, baršunasta torbica, (25,95 eura)

Oba modela će se dobro slagati s mnoštvom boja, a možemo ih zamisliti i u efektnoj kombinaciji i s drugim baršunastim komadima!

Možda vas zanima Party torbica iz Zare: srebrni model u obliku zvijezde izgleda poput balona s helijem Rubrika Moda Moda
Photo: Zara

Komentari 0