Moda

Međusezonski popusti su počeli, evo što smo pronašli po cijenama do samo 100 kuna!

  • U tijeku su međusezonski popusti u high-street trgovinama
  • Odabrali smo najbolje komade do 100 kuna
  • Pronašli smo hlače i haljine od 99,90 kn, a majice i topove već od 49,90 kn

U iščekivanju "ozbiljnih popusta" prije ljeta, strašno nas vesele rijetka, ali dobra međusezonska sniženja u kojima po vrlo prihvatljivim cijenama možemo uloviti komade iz aktualnih kolekcija. Saznavši da neke od najpopularnijih high-street trgovina imaju popuste, pregledali smo ponudu i izdvojili najbolje komade do 100 kuna. 

Topovi 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: Mango (69,90 kn); Mango (79,90 kn)

Možda vas zanima Ovako ćeš biti mirisna i svježa cijeli dan - čak i kad krenu paklene vrućine Rubrika Beauty Beauty

Ovog ljeta u garderobi će nam definitivno zatrebati basic topovi koji će poslužiti kao temelj brojnih lepršavih kombinacija. U Mangu i Reservedu možeš pronaći odlične modele po svega 70 ili 80 kuna. Predlažemo ti da se odvažiš i definitivno odabereš jedan u animal printu. 

T-shirti

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: Reserved (49,90 kn), Mango (69,90 kn)

Ako si preko ljeta sklona casual komnbinacijama, nitko sretniji od tebe jer su T-shirti s natpisima i sitnim dodacima poput čipke ili perlica dostupni po sasvim niskim cijenama. Da, da, znaš da ćeš ih zatrebati!

Bodiji i topovi na bretele 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: Bershka (90,90 kn), Mango (99,90 kn)

Ljeto je vrijeme apsolutnog uživanja i ispred nas su duge noći u kojima želimo zablistati i u seksi izdanjima. Posebno dobar ulov vidjeli smo u Bershki. Riječ je o crnom bodiju na bretelice s ultradubokim dekoletom. Sjajno će se slagati s trapericama i midi suknjama, u to nema sumnje. 

Hlače

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: Zara (99,90 kn), Reserved (99,90 kn)

Nadamo se da ljeto nećeš provesti u dugim hlačama, ali, u slučaju da ti trebaju, dobro je znati da na policama trgovina možeš uloviti sasvim dobre komade po cijeni od 99,90 kn. U Zari su dostupne tamnoplave uske hlače, a u Reservedu možeš pronaći popularne modele s bočnom trakom. 

Možda vas zanima Sitne navike koje razotkrivaju muškarca: Kojem tipu pripada tvoj dragi? Rubrika Life&style Life&style

Haljine

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: Mango (99,90 kn), Reserved (99,90 kn), Mango (99,90 kn)

High-street haljine nikad nisu izgledale bolje i riječ je o komadima u kojima ćeš u jednom potezu biti spremna od glave do pete. U Mangu za manje od sto kuna možeš pronaći sjajne točkaste modele na vezanje, a dostupni su i nešto kraći modeli sa zmijskim uzorkom. Ako si fan jednobojnih haljina, u Reservedu je dostupna cijela paleta boja od žute pa sve do maslinasto zelene. 

Torbice

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: Reserved (99,90 kn), Mango (79,90 kn)

Da, na ljeto su uvijek popularnije nešto manje torbice, ali to nipošto nije pravilo koje treba slijepo slijediti. Kupi onu koja ti je praktična i može pratiti ritam tvoje svakodnevnice. U Reservedu smo vidjeli klasičnu, crnu torbicu koja je definitivno sjajan izbor za svaki dan, a trendovske komade nedvojbeno možeš vidjeti posvuda po cijeni od cca. 80-ak kuna.

Photo: miss7/pr

Komentari 0