Moda

Maturalne haljine poznatih Hrvatica

Saznajte kako se maturalnih zabava sjećaju Sementa Rajhard, Isabella Rakonić, Monika Mihajlović i Ivana Radovniković te kako su se provele.

Prije maturalne večeri nešto se jednostavno mora izjaloviti. Isto se dogodilo glumici i pjevačici Sementi Rajhard koja je prije tri godine htjela imati haljinu poput Beyonce.

''Zbog spleta okolnosti nisam je uspjela dobiti na vrijeme, pa smo mama i ja dva sata prije pohrlile u butike i kupile prvu koja mi se svidjela'', ispričala je Sementa koja je uz haljinu je imala minimalan make up i raspuštenu kosu te kaže da je to bio pun pogodak.

 | Autor: Žarko Bašić/PIXSELL, PR Žarko Bašić/PIXSELL, PR

''Cure, samo bez panike i treme jer je najjednostavniji outfit zapravo ono najbolje'', zaključila je, a istim se vodila i pjevačica Ivana Radovniković, koja je umjesto haljine na maturalnoj večeri nosila odijelo.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

Nikada nije bila luda za haljinama, a odijelo je bilo crno, s kopčanjem u stranu i dubokim V izrezom. Nastavlja kako su ostale cure iz razreda su imale bijelo, sivo ili crveno pa su tu večer ona i njezine prijateljice izgledale kao da su istrčale iz nekog filma o Jamesu Bondu.

''Imala sam osjećaj da se zabavljamo bolje od ikoga jer nismo bile sputane dugim haljinama, prekratkim minicama, klizajućim naramenicama i sve što ide uz maturalne outfite'', kroz smijeh pojašnjava Ivana.

Zvijezda serije “Tajne”, glumica Monika Mihajlović za tu je posebnu noć po mjeri sašila haljinu koja podsjeća na Španjolsku.

 | Autor: Privatno Privatno

''Bila je duga, crno-crvena s ružom i visokim prorezom. Bilo mi je vrlo važno da izgleda baš onako kako sam zamislila'', prisjeća se.

Glumica je ispričala kako se tu večer baš divno provela s 20 prijatelja iz razreda, a nakon lude noći u sedam sati su popili kavu u kafiću ispred škole još jedan zadnji put. Modna blogerica Isabella Rakonić inspiraciju za maturalnu haljinu potražila je u Marchesi.

 | Autor: Privatno Privatno

''Bilo je nekoliko mjeseci rada na njoj, kupovala sam tirkizno kamenje po ‘hobby shopovima’, a njih mi je prijateljica dizajnerica složila u gornji dio haljine da izgleda kao ogrlica'', ispričala je i na kraju dodala da bi istu haljinu obukla opet.

''Obukla bih je za deset godina i za pola stoljeća jer, osim što je predivna i unikatna, uloženo je jako puno muke i rada u nju - zaključuje blogerica te je dodala kako maturalna večera nikako ne može biti loša, što god se dogodilo, jer ipak je to samo jedanput u životu'', zaključila je Isabella.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Privatno

Komentari 0