Moda

Matija Vuica: Severina je bila samo na jednoj probi vjenčanice

Jedna od naših najpoznatijih dizajnerica, Matija Vuica, otkrila je tajne iza Severinine vjenčanice

Ovo je moje najlakše vjenčanje, priznaje Matija Vuica, o čijoj se haljini za Severininu svadbu ne prestaje pričati. Dizajnerica je otkrila kako su ona i njene četiri asistentice vjenčanicu radile čak 400 sati, a potrošile su oko 40 metara svile, 15 metara čipke te još materijala za veo i rubove dok nam cijenu nije htjela otkriti.

 | Autor: Matija Vuica Fashion & Design Matija Vuica Fashion & Design

Vjenčanica i još dvije haljine u koje se Severina tijekom večeri presvukla ručno su rađene. Druga je haljina, kaže Matija, princeza kroja, a Severina se u ovu presvukla oko 23 sata. Gornji dio je uzak, a ukrašena je 3D aplikacijama cvjetića. Ovu smo haljinu nazvale INJE haljina jer izgleda kao da je presvučena injem, kaže Vuica.

 | Autor: Matija Vuica Fashion & Design Matija Vuica Fashion & Design

Poslije ponoći poznata je pjevačica goste iznenadila kratkim koncertom za koji se treći puta presvukla. Zlatna joj je haljina savršeno stajala, a na grudima je bila šiljasta, baš poput onih Madonninih iz osamdesetih. Matija kaže kako je ova bila namijenjena baš za pozornicu.

 | Autor: Matija Vuica Fashion & Design Matija Vuica Fashion & Design

Inače, pjevačica i dizajnerica su se našle samo jednom kako bi razgovarale o onome što Severina za svadbu želi. U devetom mi je mjesecu samo dala kratke smjernice, otkriva Matija. Znali smo da treba biti raskošna i htjeli smo napraviti nešto drugačije za Severinu. Jedina proba haljine dogodila se u subotu prije no što je Severina otputovala u Beograd, a Matija je oduševljena njenom jednostavnošću i činjenicom da joj je dala gotovu svu slobodu.

Photo: Matija Vuica Fashion & Design

Komentari 0