Moda
Marx izazov: Usudiš li se izraziti osjećaje? Marx izazov: Usudiš li se izraziti osjećaje? Marx izazov: Usudiš li se izraziti osjećaje? Marx izazov: Usudiš li se izraziti osjećaje? Marx izazov: Usudiš li se izraziti osjećaje? Marx izazov: Usudiš li se izraziti osjećaje? Marx izazov: Usudiš li se izraziti osjećaje? 1/16 Marx izazov: Usudiš li se izraziti osjećaje? Marx izazov: Usudiš li se izraziti osjećaje? Marx izazov: Usudiš li se izraziti osjećaje? Marx izazov: Usudiš li se izraziti osjećaje? Marx izazov: Usudiš li se izraziti osjećaje? Marx izazov: Usudiš li se izraziti osjećaje? Marx izazov: Usudiš li se izraziti osjećaje? Marx izazov: Usudiš li se izraziti osjećaje? Marx izazov: Usudiš li se izraziti osjećaje?

Marx izazov: Usudiš li se izraziti osjećaje?

Modna marka Marx predstavila je novu kolekciju proljeće-ljeto 2017., koja je osmišljena pod sloganom DARE TO. Kolekcija Dare to osmišljena je da vas izazove na razne načine, a ovoga puta to čini uz slogan "Usudi se izraziti osjećaje.”

Usudiš li se izraziti osjećaje? Zvijezda nove Marx kolekcije odiše slobodom od svih prepreka, strahova i loših iskustava, a potiče i tebe da se oslobodiš i zablistaš. Jeste li se ikada zapitali kako možete biti sretniji? Marx ti poručuje: izrazi sve boje emocija koje kriješ u sebi. Vjeruj u sebe i oslobodi se! Marx kampanja je dizajnirana imajući u vidu pojmove ideala koji predstavljaju osobe s društvenih mreža, a na kojima se kontinuirano pojavljuje sve više mladih osoba.

 | Autor: Sportina Sportina Cilj Marx kolekcije je približiti modne influencere svakom pojedincu na osobnoj razini. Svatko od nas u sebi nosi iskustvo obilježeno emocijama koje nas povezuje. Vrijeme je da se zaustavi uspoređivanje ​​s drugima. Prihvatite izazove i izrazite svoje osjećaje. Marx želi da upoznate najbolju verziju samoga sebe!

Reci: "Ja se usuđujem.” Marx će nastaviti suradnju s poznatim blogericama: Tesa Jurjaševič i Ajda Sitar iz Slovenije, Maja Mladenović iz Srbije, te Sonja Kovač iz Hrvatske, koje će Marx kampanju predstaviti na svojim blogovima i društvenim mrežama, a sve to utjelovljeno u modnom odabiru iz nove Marx kolekcije. Uz novu Marx kolekciju pokazat ćete boje svojih osjećaja u modnom stilu i osloboditi se od predrasuda da su životi drugih više ispunjeni. Možete biti zvijezda ove kampanje, sve što trebate je usuditi se izraziti svoje osjećaje.

 | Autor: Sportina Sportina Marx kolekcija za proljeće-ljeto 2017. predstavlja niz pastelnih tonova u kombinaciji zelene, bež i ružičaste. Materijali su različiti, ali sve je savršeno usklađeno uz til, čipku, vezene detalje i biserne perle. Različite mogućnosti kombiniranja predstavljaju i raznolikost emocija koje nosimo u sebi. Nova kolekcija Marx je dostupna u trgovinama Sportina. 

Photo: Sportina

Komentari 0