Moda

Martensice koje ne sliče na Martens: okupirale su tjedne mode, street style kombinacije i gotovo su rasprodane

U uzbudljivoj fuziji klasičnog stila i suvremenog štiha, Dr. Martens je predstavio svoju najnoviju senzaciju - Maybole kožne Mary Jane cipele s četvrtastim vrhovima. Ova inačica Mary Jane cipela brzo je postala nezaobilazna za žene koje obožavaju modu, kao i za brojne influencerice, pa tako one u posljednje vrijeme dominiraju uličnim stilom od Pariza do Tjedna mode u New Yorku.

Maybole cipele nisu više one iste Mary Janeice koje smo dosad mogle vidjeti. Dr. Martens je genijalno transformirao ovaj legendarni model s nekoliko ključnih značajki. Produženi, uglati potplat s upečatljivim četvrtastim vrhom, stvara odvažan i moderan Maybole Mary Jane model Dr. Martens cipele. Potplat niskog profila ukrašen je prepoznatljivim uzorkom utora Dr. Martensa, dok mu karakteristični uglovi na peti dodaju dozu oštrine. Jedna podesiva brendirana kopča osigurava sigurno i prilagodljivo pristajanje pa su ove cipele savršene za cjelodnevno nošenje.

Možda vas zanima U redu Zara, nagovorila si nas. Ovih 5 modela salonki s remenčićem oko gležnja odmah kupujemo Rubrika Moda Moda

Vrhunski materijali u kombinaciji s udobnošću - mogu se nositi cijeli dan!

Izrađene imajući na umu fashionistice diljem svijeta, Maybole MJ cipele mogu se pohvaliti iznimnim materijalima i konstrukcijom. Gornjište je izrađeno od Wanama kože - lagane kože prirodnog izgleda sa satenskim sjajem koji odiše sofisticiranošću. Gornjište od 100 % kože obećava izdržljivost i stil, dok unutarnja podstava od 100 % tekstila osigurava cjelodnevnu udobnost. Potplat od 100 % PVC-a pruža trenje za stabilnost u bilo kojim vremenskim uvjetima, ako i dugotrajnost. Sve ovo čini ove cipele jednako praktičnima koliko i elegantnima.

Možda vas zanima Opet puni pogodak iz Borova: nova kolekcija mokasina u 4 predivne boje Rubrika Moda Moda

Koje boje i veličine su dostupne i koliko koštaju Dr. Martens Maybole Mary Jane cipele?

Dr. Martens nudi Maybole Mary Jane cipele u dvije trendy boje. Klasična crna (Wanama) bezvremenska je opcija koja nadopunjuje svaki outfit, dok je drugi model kreiran u kombinaciji crne i trešnja crvene (Arcadia) i to je “it” izbor ove sezone. Toliko brzo se rasprodaju u trgovinama diljem svijeta da ih se rijetko gdje još može naći, a crna je još uvijek dostupna u odabranim internetskim trgovinama. Kreirane u brojevima od 36 do 43, Maybole Mary Jane cipele možemo naći u širokom rasponu veličina. Cijena se kreće od 190 do 204 eura, ovisno o web trgovini koju odaberemo. 

Možda vas zanima Pretražila sam web shopove: 10 prijedloga cipela u kojima ćeš moći plesati na vjenčanju cijelu noć! Rubrika Moda Moda

Doznaj kako pravilno njegovati i održavati Dr. Martens Maybole Mary Jane cipele

Kako bi tvoje Maybole Mary Jane cipele što duže izgledale kao nove, dr. Martens preporučuje jednostavnu rutinu njege. Očisti cipele vlažnom krpom kako bi uklonila svu prljavštinu, zatim na njih nanesi sredstvo za poliranje cipela na bazi voska. Kako bi tvoje cipele dodatno zablistale, možeš ih ispolirati Dr. Martens četkom za cipele.

Možda vas zanima 6 boja cipela koje nosimo ove jeseni i zime: veliki su trend i transformirat će svaki outfit Rubrika Moda Moda

Presuda: Ovo su must-have cipele za jesen!

Dr. Martens Maybole MJ cipele su više od običnih cipela, one su pravi “statement” komad. Udobne su, stylish i svestrane, stoga nije ni čudno što fashionistice, influencerice i druge stylish žene diljem svijeta biraju ovaj ultimativni model za jesen. Nemoj propustiti najpoželjniji par cipela ove sezone, ali imaj na umu da se brzo rasprodaju, stoga nemoj oklijevati s kupnjom. Dr. Martens Maybole Mary Jane cipele u crnoj boji možeš naći ovdje, a one u trešnja crvenoj boji našle smo u još samo dvije veličine ovdje.

Možda vas zanima I Borovo ima svoju verziju ikoničnih Mary Jane balerinki: model od prave kože lovimo po odličnoj cijeni Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @keziacook

Komentari 0