Moda
1/11

Marta Radić i Junior Fernandes: Luksuzno vjenčanje na tajnoj lokaciji

Nogometaš Junior Fernandes koji svoju sportsku karijeru uspješno gradi u zagrebačkom klubu Dinamo, jednako je uspješan i u ljubavnom životu. Inače podrijetlom iz Čilea, svoju odabranicu Martu Mariju Radić koja je osvojila njegovo srce, pronašao je u Hrvatskoj.

20-godišnja Marta je krasila jednu od naših posljednjih naslovnica i izgleda predivno, baš kao i na fotografijama sa odabranikom svog srca Juniorom. Zaljubljeni par odlučio je svoju vezu okruniti brakom. Novopečeni zaručnici trenutno planiraju svoje bajkovito vjenčanje koje će se održati 04. lipnja na tajnoj lokaciji, a kako bi oboje zasjali poput dijamanta na svoj dan iz snova pobrinuo se domaći brand ''Royal Bride'', čija je vlasnica Ivana Bilić za Martu pripremila dvije, ručno izrađene vjenčanice. Vjenčanice su izrađene od skupocjene vezene čipke, te je za njihovu izradu bilo potrebno 70 metara materijala i dva mjeseca ručnog rada.  

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Ivana upravo ističe da su ove dvije vjenčanice za nju bile najveći izazov u dosadašnjoj dizajnerskoj karijeri te za njih ističe da je to jedan od njenih najbolji uradaka. Ususret vjenčanju, u jedinstvenom ambijentu zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, Marta i Junior snimili su modni editorijal u kojem Marta svojim prekrasnim izgledom obara s nogu. Ova kampanja koju je snimio Marko Dušak za Spinaker Graphics prikazuje Martu i Juniora kroz sve uloge u njihovoj vezi od maturalne zabave, preko sexy i trendy para pa do mladenaca u čijim će se ulogama upravo naći 04. lipnja ove godine. Tema ovog modnog editorijala su upravo oni i njihova ljubav koja je iskrena i na prvi pogled zarazna. Njihova ljubav je jedna od onih rijetkih lijepih i nevinih priča o dvoje ljudi koje je spojila sudbina.

 | Autor: Marko Dušak za Spinaker Graphics Marko Dušak za Spinaker Graphics

Vjenčanice predstavljaju najbolje od onoga što "Royal Bride" može napraviti počevši od kvalitete do dizajna a ono što je najvažnije obje predstavljaju samu Martu- njena nježna i ženstvena strana te njena ljubav i stil prema modi, dok je za Junior Fernandesa brand "Royal Black“ pripremio dva otmjena odjela koja se stilski savršeno uklapaju uz Martine vjenčanice. Inspiracija za Royal Bride kreacije dolazi sa pista New Yorka i Londona, modnih prijestolnica koje diktiraju trendove. Upravo zbog toga što su uvijek u korak s vremenom, te prate svjetske trendove dobivaju lavinu pozitivnih reakcija i pohvala što ih ističe kao modni brand koji predstavlja samo najbolje, te nose laskavu titulu "vjenačnice kojima ne možete reći 'ne'“.

Photo: Marko Dušak za Spinaker Graphics

Komentari 0