Moda

Marion Cotillard u neobičnom Dioru

Marion Cotillard se u ponedjeljak 3. veljače, na 87. svečanom ručku za nominirane za nagradu Oscar u Los Angelesu, pojavila u simpatičnom Dirovom izdanju.

Ručak održan u Beverly Hilton hotelu, bio je poprište haljina koje su prizivale djevojački duh. Tako se i Marion odlučila za neobičnu, ali ljupku kratku haljinu ravnog kroja. Kako bi ipak prizivala glamur, kakav nadolazeći Oscari zaslužuju, odlučila se za materijal u tom tonu. Dijamanti posuti ovom crno plavom kreacijom sa zelenim detaljem u sredini, svakako su podignuli cijeli look. Diorovu Haute Couture haljinu upotpunila je clutch torbicom i cipelama istog brenda.

 | Autor: Chase Rollins/Press Association/PIXELL Chase Rollins/Press Association/PIXELL

Glumica nominirana za film Two days, One Night unatoč iznimno teškoj ulozi za isti, izgleda sjajno pa je svoj urođeni francuski chic, uz sjajnu haljinu upotpunila blagim make upom i smeđim uvojcima.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Nimalo pretjerano svečani ili pretjerano senzualni modni odabiri ostalih glumica poput Reese Witherspoon, Julianne Moore, Rosamund Pike i Felicity Jones također su ugodno iznenadili. Kruti materijali i krojevi koji idu u polukrug, ne samo da su prizvali djevojački duh, nego su neodoljivo podsjećali na eleganciju 50- ih. Dame Hollywooda tako su pokazale da se znaju obući prigodno eventu.
 

Photo: Chase Rollins/Press Association/PIXELL

Komentari 0