Moda

Marion Cotillard nikada ne griješi

Marion Cotillard pojavila se u četvrtak 7. kolovoza na londonskoj premijeri svog novog filma ''Two Days, One Night''. Za tu prigodu odabrala je elegantnu crnu haljinu sa zanimljivim detaljima na gornjem dijelu.

Haljina s potpisom modne kuće Dior osvaja na prvi pogled klasičnim dizajnom s malim modernim pomakom.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Gornji dio haljine čine dva dijela. Prvi dio krasi cvjetni ukras izrađen od imitacije dragog kamenja, da bi se haljina zatim nastavlja u drugom dijelu s lađa izrezom. Jednostavan ravan kroj duljine do koljena naglasio je liniju tijela, a crne jednostavne sandale od brušene kože izvrsno su se nadovezale na haljinu. Nedostatak nakita ostavio je kreaciju u prvom planu, a jedini detalj u bojama bili su nokti na rukama nalakirani zelenom nijansom.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Ležerniju frizuru činio je konjski rep sa šiškama i nekoliko raspuštenih pramenova koji su zaokružili lice. Po pitanju make upa, Marion je uvijek vjerna klasici, a tako je bilo i ovoga puta. Tanka linija crnim tušem na očima, rumenilo u boji breskve i nježno narančasta nijansa sjajila samo su dodatno naglasili prirodnu ljepotu oskarovke koja je i ovoga puta zablistala na crvenom tepihu.

Photo: Gulliver Image/Getty Images

Komentari 0