Moda
Marijana Mikulić

Marijana Mikulić outfitom podzdravila jesen, a mnogi joj laskaju: ''Te noge, da su meni takve!''

  • Marijana Mikulić sretna je majka trojice sinova, uživa u  pozivu glumice, a i nema baš nikakvih problema s nošenjem kratkih suknji
  • A da joj stoje savršeno pokazuje povremeno i pratiteljima na Instagram profilu koji su posebno pozdravili njezin posljednji outfit
  • Nešto niže temperature u metropoli 39-godišnju gumicu motivirale su na kombinaciju kratke haljine dugih rukava s visokim čizama - sviđa li ti se Marijanino modno izdanje?

Kontinentalni dio Hrvatske predahnuo je od visokih temperatura, a među onima koji su jedva dočekali osvježenje je i glumica Marijana Mikulić. Tek nešto više od 20 stupnjeva bio je povod Marijani da iz ormara izvuče modni ulov koji je obavila još tijekom ljeta, a da u njemu izgleda senzacionalno do znanja su joj dali njezini pratitelji. 

Marijana Mikulić otvoreno o majčinstvu i zdravstvenim poteškoćama s kojima se susreo njezin najmlađi sin Možda vas zanima Marijana Mikulić otvoreno o majčinstvu i poteškoćama u razvoju s kojima se susreo njezin najmlađi sin Rubrika Stars Stars

‘’Pala prva kiša koja najavljuje kraj ljeta, temperature se lagano spustile. Netko je prebacio dugi rukav, netko samo umjesto šlapa obuo tenisice, cipele. Jer temperature su se spustile, ali nije još jesen’’ započela je Marijana u svojoj objavi. 

Glumica se zatim referirala na svoj stil oblačenja.

‘’A Marijana? Marijana kišu i zahlađenje iskoristila da odmah navuče nove čizme i haljinu, koje je kupila na sniženju i sakrila u ormaru još prije mjesec dana’’, napisala je glumica te mama trojice sinova i zaželjela sretan početak jeseni onima koji slave. 

Marijana Mikulić | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Marijana Mikulić

Brzo su joj komplementirale prijateljice s estrade poput Nine Badrić, a i mnogi drugi ostavili su komentare koji su se posebno odnosili na Marijanine vitke noge. 

Marijana Mikulić na važnu obljetnicu pokazala koliko je prije dvije godine drugačije izgledala

‘’Te noge’’, ‘’Nemoj, Mare, molim te da spominješ dijete više. Kad gledam tvoje slike, nogice su ti kao dva štapića, i mislim se da je meni takve‘’, ‘’ Zgodnaaaa’’, ‘’Ma kako si zgodna! Želim ove čizme”’’, ‘’Odavno nisam vidjela nešto što bi 'ukrala'. Predivno!!!!’’, neki su od komentara. 

Marijana Mikulić outfitom podzdravila jesen,a  mnogi su joj laskaju: ''Te noge, da su meni takve!'' | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Marijana Mikulić

Glumica koja će u prosincu ove godine napuniti 40 godina uistinu izgleda zanosno u kratkoj haljinici dugih rukava na točkice. Odličan prijelazni odjevni komad koji svojim uzorkom crnih točkica na bijeloj podlozi još uvijek podsjeća na razigrane ljetne dane, Marijana je upotpunila kaubojskim visokim čizmama koje će biti jedan od apsolutnih hitova kada je u pitanju obuća. 

Sjećaš se kako je Marijana Mikulić izgledala kao plavuša? Glumica je objavila fotografiju iz 'plavokose faze'

Marijana je odlično naslutila koji će to biti jesenski trendovi i moramo priznati da u njima izgleda odlično!

Photo: Instagram@lejla.fili
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    baš seljački do kraja.....kaj je boli ruka ili?????