Moda 02. lipnja 2014.

Marijana Batinić za šetnju bira tregerice

Luka Stanzl/Pixsell.

Volimo gledati odjevne kombinacije voditeljice Marijane Batinić. Ona se neopterećeno igra s odjećom, opušteno kombinira različite komade i ne zanemaruje se pravilima ni trendovima. Upravo zbog toga uvijek iznenadi novim stylingom, a to je učinila i ovaj vikend u centru Zagreba.

U subotu 31. svibnja voditeljica se centrom grada Zagreba prošetala u upečatljivom stylingu koji je u isto vrijeme chic i ležeran. Bazu ove kombinacije čine trendi tregerice od trapera koje Marijana nosi opuštene na jedno rame. Ispod tregerica odabrala je romantičnu košulju koju je ukrasila mašnom od tanke crne trake.

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell Klasičan i bezvremenski komad, bež baloner, voditeljica je kombinirala uz smeđu torbu i velike crne sunčane naočale.

Marijana ne bi bila Marijana da nije odabrala detalje koji se na prvu stilski ne uklapaju. Ovaj put to su niske kaubojske čizme. No, upravo zbog tog neočekivanog trenutka, ovaj styling je urban, chic i trendi – upravo ono što čini okosnicu Marijaninog stila.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije Marijaninog stylinga...

Komentari 0