Moda

Marijana Batinić u kožnoj suknji od koje će vam stati pamet

Trećom večeri Bipa Fashion.hr-a zavladale su crna boja i koža – apsolutne vladarice ove jeseni, a posebno su nas se dojmili outfiti Marijane Batinić i Petre Nižetić.

Marijana se odlučila na crnu majicu koja je usko pratila liniju tijela te je bila podignuta na rukavima. Istu je kombinirala s fantastičnom crnom kožnom Krie design suknjom do koljena koja je bila istaknuta reljefnim uzorcima.

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL

"Pali" smo i na njene sandale na petu, ali i na činjenicu da je ovu monokromatsku kombinaciju naglasila pravim komadom nakita. Što se tiče Petre, ona je odabrala look koji je bio veoma retro te se sastojao od bijele košulje i crne sukne koja je sezala do gležnjeva. Dojam je naglasila velikom crnom mašnom, a detalj koji nas je najviše osvojio je tamni ruž savršene smeđe nijanse. Neki bi možda ovaj outfit prozvali dosadnjikavim, ali mi mislimo da je baš na tragu stranog street stylea, gdje curama na um padaju zaista lude odjevne kombinacije.

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL

Voditeljice su ovim modnim odabirima pokazale da crna boja može doći u toliko varijanti, te je kao takva savršena za kombiniranje, a moramo naglasiti i koliko obožavao Marijaninu kožnu suknju. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: Marko Lukunić/PIXSELL

Komentari 0