Moda

Marijana Batinić je kraljica dobrih proljetnih haljina

Marijanu Batinić oduvijek smatramo jednom od najbolje odjevenih Hrvatica, ali svakog proljeća njezin stil nas posebno inspirira

Naša TV voditeljica Marijana Batinić i inače je poznata kao jedna od najvećih trendseterica među domaćom modnom elitom, ali svakog proljeća njezin stil nas iznova oduševi. Marijana je kraljica dobrih outfita i još boljih proljetnih haljina, a jedan pogled na njezin Instagram profil dovoljan je dokaz svega što govorimo. 

Marijanini fanovi ostali su oduševljeni kada je objavila fotku u Zarinoj prošlogodišnjoj hit haljini, a jednako puno pažnje plijenila je i u H&M-ovom modelu od prije nekoliko dana. Marijana jako voli cvjetne uzorke na haljinama pa je prema tome i većina modela koje bira upravo takva. 

Svoje lepršave haljine Marijana najčešće kombinira s gležnjačama i sandalama te dobrom kožnom jaknom koja apsolutno nikad ne izgleda zastarjelo. Plus: romantične haljine potpuno dobro funkcioniraju u kombinaciji s kožom jer dobivaju sasvim neku novu rock-chic notu.

Marijana jako dobro zna da boje najbolje funkcioniraju u proljeće, a ove su joj sezone zelene i crvene omiljene nijanse. Čini se kako bi ova predivna 37-godišnja mama i svojoj 3-godišnjoj djevojčici Eni mogla uspješno usaditi ljubav prema modi jer su često modno usklađene u matching outfitima, a ipak je poznato da "jabuka ne pada daleko od stabla"...

Photo: Instagram

Komentari 0