Moda
1/10

Marija Borić zna kombinirati šarenilo

U četvrtak 4. srpnja u zagrebačkom Cookie Factoryju predstavljen je novi brend lakova za nokte, essie u čijim će jedinstvenim bojama nakon milijuna žena diljem svijeta i brojnih svjetskih poznatih osoba, od sada moći uživati i sve Hrvatice. Essie lakove među prvima su isprobale i oduševile se brojne poznate dame poput: Ogi Antunac, Vande Winter, MarijE Borić i mnogih drugih.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

Upravo je Marija Borić bila pravo osvježenje u veselom i šarenom outfitu. Prozračnu bijelu majicu s motivima cvijeća i ptica u pretežito plavim i žutim bojama kombinirala je uz trendi maksi satensku suknju tirkizne boje. Od detalja je odabrala ogrlicu izrađenu od neonskog konca sa svjetlucavim ukrasima, te je uskladila uz nekoliko narukvica na ruci. Kosu je podignula u visoki neuredan rep, a lice je naglasila ružičastim rumenilom i jako naglašenim očima pomoću više slojeva maskare. Zaokružila je look ružem boje mesa i tako postigla pravi ljetni i opušteni styling.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

Pjevačica i glumica Vanda Winter također je odlično izgledala u malo ozbiljnijoj kombinaciji. Jednostavnu bijelu majicu rukava dužine do laktova uskladila je uz upečatljivu kratku suknju sa zanimljivim motivima u zagasito crvenoj boji i crnim detaljima, te šljokicama na gornjem dijelu. Outfit je upotpunila salonkama koje su također bile tamnocrvene boje, te jednostavnom crnom clutch torbicom. Svoju crvenu kosu je pustila, a make up se sastojao od deblje crte tušem za oči i laganog sjajila na usnama.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

Dizajnerica Ogi Antunac odlučila se za crni minimalizam uz zanimljivu haljinu asimetričnog kroja. Gornji dio je ravno rezan i s tankim naramenicama, te se višeslojno pruža prema dnu, uz frak nastavak na stražnjem dijelu. Od detalja je najupadljivija statement narukvica crno bijele boje i dodatak crvene boje u vidu ruža za usne i laka za nokte na stopalima. Malo drugačija, ali itekako nosiva ljetna kombinacija.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

Brojne druge dame također su došle na promociju brenda essie čiji su lakovi već gotovo 30 godina omiljeni brand milijunima žena, te koji jamče kvalitetu i visoki standard profesionalne manikure. 

U galeriji pogledajte fotografije ostalih dama koje su došle na promociju essie lakova za nokte...

Photo: Petar Glebov/Pixsell

Komentari 0