Moda 28. lipnja 2013.

Mari Bratoš dobro stoji boja ciklame

Tomislav Miletić/Pixsell.
1/15

U zagrebačkom caffe baru Velvet u četvrtak 27. lipnja održana je promocija knjige „Fleur de sel“ i cd-a „Berači soli“ glumca i kantautora Nikše Kušelja. Uz pratnju benda Visconti Nikša Kušelj izveo je pjesme sa svog prvog kantautorskog albuma na kojem je autor glazbe i stihova. U ovoj jedinstvenoj večeri glazbe i poezije uživala su brojna poznata lica, a najviše je pažnje zaokupljala Mara Bratoš u intenzivnoj pink haljini.

 | Autor:

Mara je poznata po svom pročišćenom stilu, a za ovu priliku je odabrala zanimljivu haljinu u intenzivnoj pink nijansi. Jednostavnog kroja, ali s asimetričnim rukavima s volanima, haljina je zatvorenog dekoltea i dužine do koljena. Upadljiva boja kreacije je dovoljna za sebe i ne zahtijeva previše detalja. 

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Ipak, Mara je uskladila zlatne naušnice i narukvice, te srebrni sat koji je višak u zlatnim detaljima. Lakirana crna clutch torbica se odlično uklopila, kao i smeđe kožnate sandale. Za make up možemo reći da je ljetna varijanta uz jako naglašene obraze kombinacijom bronzera i rumenila, a oči su istaknute velikom količinom i laganim nanosom crne olovke. Cijelokupni styling je tipičan Marin stil trendovskih komada koje nosi na vlastiti način, kombiniravši ih klasičnim detaljima i make upom.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

U ovoj jedinstvenoj večeri glazbe i poezije također su uživali i: Jelena Perčin, Nera Stipičević, Irena Škorić, Mara Bratoš, Branka Cvitković, Slavko Juraga, Borut Mihalić i brojni drugi. Album poznatog glumca donosi atmosferu mediteranske glazbe i uvodi u svijet slikovitih asocijacija na ljetno kino, Dubrovačke ljetne igre, bose noge, nonu i klavir, akvarij te brodove i luke. Kao rođeni Dubrovčanin Nikša dočarava atmosferu Grada kroz sjećanje na svoje djetinjstvo.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije posjetitelja...

Komentari 0