Moda 15. siječnja 2013.

Mara Bratoš zablistala u chic kombinaciji

1/11

Poznata fotografkinja i trendseterica Mara Bratoš otvorila je u Galeriji Greta izložbu pod nazivom „Prijatelji, poznanici i prijevozna sredstva“ koja na zanimljiv i eksperimentalan način portretira Slavena Tolju, Jelenu Perčin, Nikšu Kušelja, Ivana Salečića, Dubravku Vrgoč, Nenada Korkuta, Borisa Vujčića i Joška Tomasovića.

 | Autor: Mara poznata po svom istančanom stilu nije podbacila ni ovaj put. Njene jednostavne, ženstvene i chic kombinacije osvojile su brojne kritičare, a za takav styling se odlučila i za otvorenje izložba. Fotografkinja se odlučila za trobojnu kombinaciju – crna i tamno plava boja sukladne su ovom zimskom vremenu. Ženstvenu i lepršavu notu Mara je dodala nježnom bijelom bluzom. Trendseterski štih Mara je postigla jednakom bojom skinny hlača i čizama. Jednostavan i pročišćen styling naglašava minimalan nakit i podignuta frizura.

 | Autor: Uz zvijezdu večeri izložbu su posjetili brojni modno osviješteni muškarci, poput Mirana Kurspahića, Mislava Čavajde, Boruta Mihalića, Livija Badurine i brojnih drugih.

 | Autor: U galeriji detaljnije pogledajte kako je bilo na otvaranju izložbe...

Komentari 0